SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliye Önünde Cinayet

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:23:42
Adliye Önünde Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Adliyesi’nin önünde cinayet davasının duruşmasına gelen taraflardan sanık tarafı, mağdur tarafın üzerine kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi öldü, 1’i ağır toplam 3 kişi yaralandı. 

Malatya’da 8 Eylül 2011 tarihinde meydana gelen olayda, Yeşilyurt’un Gözene köyünde suluma suyu tartışması sonucunda çıkan kavga olayında Ayabakan ile A. aileleri birbirine saldırmış, olayda Cumali Ayabakan ölürken, 4 kişi ise yaralanmıştı.

Bu cinayet davasının Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmasına gelen taraflardan A. ailesi mensupları, Ayabakan ailesi mensuplarının üzerine tabanca ile ateş açtı. Olayda Ayabakan ailesinden Hikmet Ayabakan (47), Habip Ayabakan (27) ve Mustafa Ayabakan (32) yaralanırken, Mehmet A. ise parmağından yaralandı. Yaralılardan Hikmet Ayabakan, adliyenin karşısındaki boş arazide otların içine gizlenmiş vaziyette bulundu. Olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Mustafa Ayabakan, hayatını kaybetti.

Asayiş Şubesi ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda, olayın şüphelileri olduğu iddia edilen Emrah A. ile Ramazan A.'yı gözaltına aldı.

Bu arada, olay yerini görüntüleyen güvenlik kamerası görüntülerinde adliyenin kapı girişinde bir kişiyi silahla vurarak yaralayan saldırganın polislere de tabancasını doğrulttuğu ve polislerin şahsı etkisiz hale getirmek için yoğun çaba gösterdiği görülüyor.

Öte yandan, saldırganların olay yerinde bırakarak kaçtıkları bir otomobilde ise, pompalı tüfek ele geçirildi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız