SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliye Önünde Saldırı.. 3 Polis Yaralı

0
Güncellendi - 2016-04-12 00:44:43
Adliye Önünde Saldırı.. 3 Polis Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • Pazar günkü silahlı kavganın sanıklarının yakınları Adliye önünde polisle kapıştı. Olayda 3 polis hafif yaralanırken, 4 kişi gözaltına alındı. Bu arada, Pazar günkü kavgayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

İki grubun şehir merkezinde kavga etmesi sonucunda 3 silah ile birlikte yakalanan 6 şüphelinin Adliye'ye çıkartılması ve bunlardan 4'ünün tutuklanması üzerine Adliye önünde toplanan şüpheli yakınları polislere saldırdılar. Saldırıda 3 polis hafif yaralandı, bu olayla ilgili de 4 kişi gözaltına alındı.

10 Nisan Pazar günü saat 18.25 sularında Hamidiye Mahallesi Emirler Sokak olarak bilinen Dörtyol mevkiindeki ara sokak içerisinde iki grup kavga etmişti. Kavga sırasındasilah kullanılmış, sokaktan ve İnönü Caddesi’nden geçen vatandaşlar korku dolu anlar yaşamıştı. Saldırı esnasında park halindeki 44 LN 188 plakalı aracın camına ve tekerine kurşun ve saçma isabet etmişti. Kavgaya karışan bazı şüpheliler, peşlerine düşen polislerden kurtulmak için girdikleri Emeksiz Caddesi üzerindeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne ait ek hizmet binası ve lojmanların bulunduğu bahçesinde kıstırılmış, 2 adet pompalı tüfek ve 1 adet tabanca ile birlikte yakalanmışlardı.

4'Ü TUTUKLANDI..

Olayla ilgili gözaltına altına alınan 6 şüpheli, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemlerin ardından sabah saatlerinde Adliyeye çıkartıldı.

Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden 1’isi serbest bırakılırken, 5’i tutuklanmaları talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme M.C., R.A., S.N. ve S.M. adlı şüpheliler hakkında tutuklama, 1 şüpheli hakkında ise adli kontrol ile serbest bırakma kararı verdi.

POLİSE SALDIRI..

Şüpheliler Adliye içerisinde iken, dışarıda bekleyen ve bu kişilerin yakınları olduğu öne sürülen kalabalık bir grup polislerle ile tartıştı. Tartışma esnasında polislere fiili saldırıda bulunulurken, bir polis memuru arkasından sandalye ile vurulması sonucunda, 2 polis ise dizlerinden yaralandılar. Polis memurları hastaneye kaldırıldılar. Ara sokak içerisinde polise taş atılması sonucunda park halindeki iki aracın ise maddi hasar gördüğü öğrenildi.

4 GÖZALTI..

Polise saldıran grup içerisinde 4 şüpheli yakalanarak Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelilerin polise saldırması ile ilgili anların ise Adliye çevresindeki güvenlik kameralarınca kaydedildiği ortaya çıktı.

Bu arada, Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çevrelerine korku salan gruplara yönelik olarak geniş çaplı bir soruşturma ve çalışma başlatması bekleniyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

c2

c4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • By (7 yıl önce)
    Gocle falan ilgisi yok bu isin bu olaylari yapanlarin tamami malatyali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Doğudan gelen göçler maalesef malatya da olayların daha da artmasına sebep oldu. Önlemler ivedilikle alınmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan Uncuoğlu (7 yıl önce)
    Plansız büyüme+aşırı göç alma+işsizlik=suç
    0
    0
    Yanıtla
  • ERHAN (7 yıl önce)
    MALATYANIN ADINI BATIRIYOR BUNLAR. HEM SUCLULAR HEMDE GÜÇLÜLER ! SİZ KİMSİNİZ Kİ POLİSE SALDIRIYORSUNUZ. AKILLI DURAYDINIZ DA MAHKEMEYE ÇIKMAYAYDINIZ. SİZİN GİBİLERİ İÇERİ ATMAK LAZIM KI AKLINIZ BAŞINIZA GELSİN AKILLI OLUN SİZİ ÇIKTIĞINIZ DELİĞE SOKARLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (7 yıl önce)
    Hiç denetim yok herkesin belinde ruhsatsız tabanca dürüst insanlar olmadıkça kısa sürede zengin olmak anlayışı bu olayları tetikliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Polat (7 yıl önce)
    Bu kadar göç olunca işsizlik hat safhada olunca bu daha iyi günler demesi yozlaşıyoruz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (7 yıl önce)
    kimse kalkıpta boş boş kelime yapmasın malatya emliyetimiz müdürümüz Ömer URHAL​ vede tüm ekipler geregini yapıyor fakat bizim miletimizde var adam kalkıpta adliyenin önünde kurşun yagdıra bilyorsa bu ne demek malatyanın en emliyet olan yeri adliye burda boyle bişe yapa bilyorsa adam başka yerlerde neler yapmaz adamda olcak emliyet polis kacının önüne gecsin kacı yapmasın malatya olmuş bi teksas 15 yaşında cocugun belinde silahlan geziyor ne yapılsın bu şehire ? yapılması gereken tek şey bence cezaların dahada agır olması bu durumda herkezde korku ve ileri düşünme olacaktır benim görüşüm budur malatya yapmayla bitmez düşünün malatyadasınız diyarbakır hakari şırnak burada olsanız acaba ne yapardınız ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sucu (7 yıl önce)
    Bimere yazın cumhurbaşkanlığına yazın en çok olaylı ikinci şehir olmuş Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Polat (7 yıl önce)
    artık birbirinizi pofpoflamayın malatya emniyeti uykudan uyanıp malatyayı huzurlu bir kent yapmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (7 yıl önce)
    Malatya artık güvenli bi şehir olmaktan çıkmıştır
    0
    0
    Yanıtla