SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliye Önünde Silahlı Kavga

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:44:58
Adliye Önünde Silahlı Kavga
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Adliyesi'nin önünde duruşmadan çıkan taraflar arasındaki kavgada, bir şahsın tabanca ile saldırması sonucu 2 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre olay, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Yazıhan ilçesine bağlı Fethiye beldesinde, 6 ay önce meydana gelen silahla yaralama olayının davası için duruşmaya gelen taraflar, adliyeden ayrılırken kavga etti. Kavga esnasında Hakan B. adlı şüpheli, üzerindeki tabanca ile karşı tarafa 3 el ateş açtı. Olayda Doğan İ. (44) ile Hüseyin K. (43) adlı şahıslar, ayaklarından yaralandı. Saldırı sonrasında yaralılar, adliye otoparkındaki şoför odasına sığındı; saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Yaralılar, ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Hakan B. de yaklaşık 5 dakika sonra, olay yerinden 200 metre ileride gizlendiği bir apartmanda, cinayet bürosu ekipleri ile diğer asayiş ekiplerinin çalışmasıyla yakalanıp gözaltına alındı. Saldırganın, 6 ay önceki olayda silahla yaralanan şahıs olduğu iddia edildi.

Öte yandan, olay esnasında Malatya Adliyesi'nde, Zirve Yayınevi davasının 71. duruşması devam ediyordu. Bu dava nedeniyle adliye içindekiler, silahlı olaydan dolayı kısa süreli panik yaşadı.

Soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız