SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliye Önünde Yazıcıoğlu Eylemi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:05:22
Adliye Önünde Yazıcıoğlu Eylemi
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazasında vefatının 4. yıldönümü nedeniyle, olayın soruşturma dosyasının bulunduğu Malatya Adliyesi’nin önünde bir eylem gerçekleştirildi. 

Helikopter kazasının soruşturma dosyasının TMK ile görevli Malatya Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’nde bulunması nedeniyle, Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği tarafından Malatya Adliyesi’nin önünde eylem yapıldı.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşunun da katılarak destek verdiği eylemde konuşan Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Genel Başkanı Ayetullah Geçen, şunları kaydetti: “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu suikastı kapatılmak isteniyor. Büyük dava adamı, gönüller dostu Muhsin başkanımızın ve dava arkadaşlarımızın hain bir suikastla Hakk’a yürüyüşünün üzerinden tam 4 yıl geçti. Devletimize, adalete, siyasi iktidara ve kurumlara güvenmek istedik ve sabırla bekledik. Ancak her şey ayan beyan ortada iken, bugüne kadar hiçbir konuda bir arpa boyu yol alınamadı. Açıldığı iddia edilen soruşturmalar, kurulan komisyonlar, harekete geçirilen denetleme kurulları sadece laf üretti, bilgi kirliliğiyle kafalar karıştırıldı. Olanlar kamuoyunu uyutmak, göz boyamak ve bu hain tertibi örtbas etmeye yönelik uydurma gayretlerdir. Üzülerek ifade etmek isteriz ki, Muhsin başkanın dava arkadaşlarının, sevenlerinin ve milletimizin bu yöndeki ümitleri tükenmiştir. Sabrımızın ve tahammülümüzün sonuna gelinmiştir.”

Eylem, olaysız olarak sona erdi.

MEVLİD..

Bu arada  Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 4. yıl dönümü nedeniyle Malatya’da 11 ayrı camide mevlid-i şerif okutuldu. 

BBP Malatya İl Başkanlığı tarafından merhum MuhsinYazıcıoğlu’nun ölüm yıldönümü nedeniyle Yeni Camii ve 10 ayrı camide mevlid-i şerif düzenlendi. Öğlen namazına müteakip okunan mevlid-i şerife vatandaşlarda ilgi göstererek, dua ettiler.

BBP İl Başkanı Abdulvahap Atabay, gelerek dua eden vatandaşlara teşekkür etti. BBP’li yöneticiler etkinlik sonrasında camiden ayrılan vatandaşlara gül suyu sundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız