SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliyeciler MÜSİAD'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:07
Adliyeciler MÜSİAD'da
A- A+ PAYLAŞ

Başsavcı ve Adliye yetkilileri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MÜSİAD) ziyaret etti. 

Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ve Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Orhan Erdim, MÜSİAD'ı ziyaretlerinde Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından dernek girişinde karşılandı. Namık Şahin yaptığı konuşmada, "Türkiye’de geçmişte, özellikle bazı kurumlarla sivil toplum kuruluşları arasında büyük mesafeler vardı. Bu ziyareti biz ondan dolayı anlamlı buluyoruz ve ümit ediyoruz bu şekil devam eder. Tabi ziyaret adliyeden olunca Türkiye’de haliyle yeni anayasa çalışmalarını hatırlamak istedim. Sadece iktidar partisinden değil, diğer partilerin de sivil anayasa çalışmalarına destek olmaları gerekiyor. Genelde darbeciler tarafından yapılan anayasa değiştirilerek, Türkiye yeni ve sivil anayasaya biran önce kavuşmalıdır" diyerek, sivil anayasa çalışmaları rafa kaldırılmadan, biran önce sivil anayasanın meclisten çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın da, nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız