SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliyede Atamalar

A- A+ PAYLAŞ

Adli Yargı Hakim Ve Cumhuriyet Savcıları Hakkındaki 16 Ağustos tarihli kararnamesine göre, Malatya Adliyesi ile ilçe adliyelerinde bazı hakim ve Cumhuriyet savcılarını görev yerleri değişirken, yerlerine de yene atamalar yapıldı.

Malatya Adliyesindeki atamalara göre, Malatya Hakimi Gözde Aslan Sulakyurt Hakimliğine, Malatya Hakimi İbrahim Sağır Adana Hakimliğine, Malatya Cumhuriyet Savcısı Mustafa Yücel Nevşehir Cumhuriyet Savcılığına atanırken, Denizli Cumhuriyet Savcısı Ahmet Aktı Malatya Cumhuriyet Savcılığına, İskenderun Hakimi Mesut Bilen Malatya Hakimliğine, Dörtyol Hakimi Nusret Yıldız Malatya Hakimliğine, Bilecik Hakimi Elmas Doğan Malatya Hakimliğine, Nevşehir Hakimi Serdar Şener Malatya Hakimliğine atandılar.

Darende Adliyesindeki değişikliğe göre ise, Araklı Hakimi Ekrem Karadere Darende Hakimliğine, Araklı Hakimi Filiz Karadere Darende Hakimliğine, Ardanuç Hakimi Osman Gitmez Darende Hakimliğine, Gerede Cumhuriyet Savcısı Güldane Aydemir Darende Cumhuriyet Savcılığına getirilirken, Darende Hakimi İsmail Deniz Çamlıhemşin Hakimliğine ve Darende Hakimi Banu Aliye Alkoç Kandıra Hakimliğine atandılar.

Doğanşehir Adliyesinde olan tek atamada ise, Tarsus Cumhuriyet Savcısı Hasan Basri Gül Doğanşehir Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Pütürge Adliyesindeki değişlikte ise Pütürge Cumhuriyet Savcısı Umut İnci Ferizli Cumhuriyet Savcılığına atanırken, İskilip Cumhuriyet Savcısı Hilal Açar Pütürge Cumhuriyet Savcılığına ve İskilip Hakimi İbrahim Açar Pütürge Hakimliğine atandılar.

Hekimhan Adliyesindeki atamada ise Hekimhan Hakimi Hanife Ok Gölova Hakimliğine, Hekimhan Hakimi Aslı Gündüz Sütçüler Hakimliğine, Hekimhan Cumhuriyet Savcısı Özkan Gündüz Sütçüler Cumhuriyet Savcılığına atanırken, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Selçuk Çiftçi Hekimhan Cumhuriyet Savcılığına, Kiraz Hakimi Firdes Elmaal Göbekci Hekimhan Hakimliğine ve Kiraz Cumhuriyet Savcısı Murat Göbekci Hekimhan Cumhuriyet Savcılığına getirildiler.

Arapgir Adliyesinde ise, Arapgir Hakimi Efe Özkan İkizdere Hakimliğine, Arapgir Cumhuriyet Savcısı Ziya Büyükşahin Şabanözü Cumhuriyet Savcılığına atanırken, Trabzon Cumhuriyet Savcısı Celal Yücel Arapgir Cumhuriyet Savcılığına ve Akdağmadeni Hakimi Nurşan Yüksel Arapgir Hakimliğine getirildi.

Arguvan Adliyesinde ise Arguvan Cumhuriyet Savcısı Osman Öztürk İhsaniye Cumhuriyet Savcılığına, Arguvan Hakimi Özgür Kuzulu İnebolu Hakimliğine, Senirkent Hakimi Levent Dağdeviren Arguvan Hakimliğine ve Gölköy Cumhuriyet Savcısı Ömer Çağlıyan Arguvan Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Akçadağ Adliyesinde ise Akçadağ Hakimi Tuğba Aldemir Yeşilyurt Hâkimliğ, Akçadağ Cumhuriyet Savcısı Halit Kılıç Ula Cumhuriyet Savcılığına, Akçadağ Hakimi Mehmet Adil Saraçoğlu Kırıkhan Hakimliğine, Akçadağ Hakimi Zekiye Zerrin Akar Saimbeyli Hakimliğine atanırken Ezine Hakimi Nagehan Kaleli Akçadağ Hakimliğine, Kula Hakimi Esra Atabeyoğlu Yazıcı AkçadağHakimliğine, Manyas Cumhuriyet Savcısı Pınar Akdoğan Tunca Akçadağ Cumhuriyet Savcılığına, Nallıhan Cumhuriyet Savcısı Eda Çelik Akçadağ Cumhuriyet Savcılığına, Sarayönü Hakimi Sultan Sevimli Akçadağ Hakimliğine atandı.

Yeşilyurt Adliyesinde ise Yeşilyurt Hakimi Sevil Karataş Elazığ Hakimliğine, Akçadağ Hakimi Tuğba Aldemir Yeşilyurt Hâkimliğine ve Yeşilyurt Hakimi Nebahat Karatepe Adıyaman Hakimliğine atandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız