SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliyede Destek Seferberliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:54:23
Adliyede Destek Seferberliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Adliyesi’nde görevli bir personelin lösemi hastalığına yakalanması nedeniyle, uygun ilik bulunması için adliyede düzenlenen kampanyaya yoğun ilgi gösterildi. 

Alınan bilgiye göre, Hacettepe Onkoloji Hastanesi’nde yatmakta olan lösemi hastası bir personel için yakın akrabalarında uygun ilik bulunamaması nedeniyle, Malatya Adliyesi’nde uygun ilik taramasında kullanılmak üzere kan örnekleri toplandı.

Kızılay Malatya Kan Merkezi’nin ekiplerince adliye girişinde kan örnekleri alınarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Akraba Dışı Doku ve Kordon Kanı Bankası Gönüllü Verici Merkezi’ne işlendi. Toplanan kan örnekleri Ankara Üniversitesi’ne gönderildi.

Yoğun ilginin gösterildiği kampanyada ilik nakli için donör olmak isteyenler arasında bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hayrettin Kısa, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yıldırım Kılıçkıran, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şeyhmus Şat, TMK 10. Madde ile Yetkili Hakim Osman Kandemir, TMK 10. Madde ile Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan, 3. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Hakim Bülent Coşkun ile birlikte hakim ve savcılar, avukatlar ve adliye personeli gönüllü olarak kan örneği verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız