SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliyede İntihar Girişimi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da üvey babasını kendisine tecavüz ettiğini ve devletinde kendisine sahip çıkmadığını iddia eden genç kadın Malatya Adliye binasında intihar teşebbüste bulundu.

Olay, Malatya Adliyesi'nin 6. katında meydan geldi. Adliye binasının 6. katına çıkan S.Y., pencereden kendisini havalandırma boşluğuna sarktı.Olay üzerine çok sayıda polis ekibi ile birlikte sağlık ekibi ve itfaiye ekibi Adliye'ye yönlendirildi.

Genç kız kendisini olaydan vaz geçirmeye çalışan polislere dakikalarca kendisini sarkarak direnmeye çalıştı. Ancak polislerin ani bir hareketi ile genç kız pencereden içeri çekildi.

Olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi Adliyede yaptığı genç kız, Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Gözyaşlarını tutamayan genç kız, basın mensuplarına, "Artık yaşamak istemiyorum. Babam tecavüz etti, devlet sahip çıkmıyor" iddiasını ileri sürdü.

Bu arada, S.Y.'nin üvey babası olan V.Y.'nin daha önceden Arguvan Cezaevi'nde gardiyan olarak görevli olduğu ve yaklaşık 9 ay önce S.Y.'ye fuhuş yaptırılması iddiasıyla 7 yıl hapis cezası aldığı ve şuanda Malatya E Tipi Cezaevi'nde hükümlü olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız