SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliyeden Büyük Firar

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:31:34
Adliyeden Büyük Firar
A- A+ PAYLAŞ

Bakırköy Adliyesi’ne getirilen bir grup tutuklu ve hükümlünün yakınları adliyede arbede çıkardı. Bu sırada nezaretin kapılarını kırarak kaçan 10 kişiden 8’i yakalanırken, 2 şüpheli firar etti.

İstanbul Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “13 Kasım 2014 Perşembe günü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde muhtelif suçlardan yatmakta olan ve davaları devam eden bir grup hükümlü/tutuklu, görevli jandarma ekipleri tarafından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilmiştir. Saat 15.00 sıralarında Bakırköy Adliyesi'nde duruşması biten (4) hükümlü/tutuklu, kalabalık bir grup tarafından görevli jandarma personeline mukavemetle bindirildikleri cezaevi sevk aracından alınmaya çalışılmıştır. Bu sırada çıkan karışıklıkta, duruşma sırası bekleyen adliye nezarethanesindeki hükümlü/tutuklulardan 10’u bulundukları nezarethaneden kapı kilitlerini kırmak suretiyle kaçmışlardır” denildi.

Kaçan 10 kişiden 8’inin yakalandığı belirtilen açıklamada, “Kaçan 10 hükümlü/tutukludan 8’i görevli personel tarafından adliye binası içinde yakalanmış, 2 hükümlü ise oluşan karışıklıktan istifade ederek firar etmiştir. Firar eden 2 hükümlünün yakalanması maksadıyla özel ekipler görevlendirilmiş olup, olay ve sorumlularla ilgili başlatılan adli ve idari tahkikat devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız