SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliye'den Direkt Akıl Hastanesi'ne..

0
Güncellendi - 2017-09-08 03:52:16
Adliye'den Direkt Akıl Hastanesi'ne..
A- A+ PAYLAŞ

  • Silahını kuşandıktan sonra traktöre binip 'DEAŞ'la savaşmaya giderken' polis tarafından şehir merkezine girdikten sonra Atatürk Anıtı önünde vurularak yakalanabilen şahıs, Akıl Hastanesi'ne sevkedildi..

Malatya’da Kurban Bayramı’nın 1. günü polis uygulama noktasından şehir merkezine doğru kaçan ve 3 polis aracına çarptıktan sonra duran traktör sürücüsü polise pompalı tüfeği doğrultunca bacaklarından vurularak etkisiz hale getirilen şahıs, tedavisinin ardından Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay, Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 1 Eylül Cuma günü  saat 08.00 sularında Malatya-Elazığ Karayolu’nun 15. Kilometresindeki Çiftlik mevkiindeki Polis Uygulama noktasında başladı. Uygulama noktasına doğru gelen 25 yaşındaki Mehmet Gündüz idaresindeki 44 KL 774 plakalı traktörü polisler durdurarak, kimlik kontrolü yapmak istedi. Ancak, Mehmet Gündüz, durmayarak şehir merkezine doğru karayolunda kaçmaya başladı. Şahsın kaçması üzerine şehir merkezindeki polis ekipleri bilgilendirilerek, traktörün durdurulması talimatı verildi.

Yol boyunca polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen durmayan traktör sürücüsü, Çöşnük Kavşağı’nda polislerin yolu kapatması üzerine refüjü aşarak, şehir merkezine girmişti. Bölgedeki vatandaşlar tarafından çekilen görüntüde ters istikametten şehir merkezine giren, sırtında av tüfeği asılı traktör sürücüsü polisin uyarı ateşine rağmen durmayarak, elindeki büyük satırı polislere salladığı görülüyordu.

Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde 3 ayrı polis aracına çarparak hasar veren traktör sürücüsü, Atatürk Anıtı’nın önünde traktörden inip polislere pompalı tüfeği doğrultunca, ekipler tarafından iki bacağından vurularak etkisiz hale getirilmişti.

Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Mehmet Gündüz, tedavisinin ardından polis ekipleri eşliğinde ambulans ile Malatya Adliyesine getirildi. Mehmet Gündüz, Sulh Ceza Hakimliğince akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi.

Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ve daha önce tedavi gördüğü belirtilen şahısın evden büyük satır ve sırtına astığı pompalı tüfek ile çıkıp traktöre binerken, “DEAŞ’çılar annemi babamı kaçıracak, onlarla savaşmaya gidiyorum” dediği belirlenmişti.

RABİA İŞARETİYLE!.

İki bacağından vurulan ve hastanede tedavisi yapıldıktan sonra Adliye'ye çıkarılan Mehmet Gündüz'ün, tekerlekli sandalye ile Elazığ'a götürülmek üzere ambulansa taşınırken, basın mensuplarına iki eliyle "Rabia" işareti yapması dikkat çekti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

KOVALAMACA GÖRÜNTÜSÜ (Yasin İNAL)

[embed]

[/embed]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)
    Rabia şov...! Sen Deaş'a kim destek verdi onu bir bilsen... Başka işaretlerde yaparsın, akıl hastanesine sevk edilen şov-men arkadaşım...
    0
    0
    Yanıtla