SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adliyenin Proje İhalesi Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:36:39
A- A+ PAYLAŞ

AKP eski il başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Beylerderesi mevkiinde yaptırılacak olan yeni adliye binasının proje ihalesinin yapıldığını bildirdi.

AKP'den milletvekili aday adayı olduğunu daha önce açıklayan Tüfenkci, 2015 genel seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti.

ANESİAD'ın kurulduğu günden buyana güzel çalışmalara imza attığını dile getiren Tüfenkci, "Helal kazanç ve adil bölüşüm çerçevesinde, medeniyet tasavvuru içerisinde faaliyet gösteren ANESİAD'ı kurulduğundan beri takdirle izliyoruz. Özellikle küçük esnaf ve iş adamlarımızın birleşerek, bir güç oluşturma noktasındaki gayretleri de her şeyin üzerinde" dedi.

Malatya'nın yatırım noktasında önceliği ele alması adına özellikle yatırımcıya arsa üretilmesi gerektiğini kaydeden Tüfenkci, 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa üretmekle ilgili kamulaştırma çalışmalarına hız verilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

"YENİ ADLİYE BİNASININ PROJE İHALESİ YAPILDI"

Tüfenkci, yeni adliye binasının proje ihalesinin yapıldığını ifade ederek, "Malatya'ya yeni bir adliye kazandırma yolunda proje ihalesi Çarşamba günü yapıldı. Beylerderesi Viyadüğü'nün başındaki daha önce bir kısmı Özel İdare'den alınan 30 dönümlük alan içerisinde Malatya'ya yeni bir adliye binasını da kazandırmış olacağız. Bununla ilgili proje ihalesi Çarşamba günü sonuçlandı. Adliye'yi oraya götürünce, Organize Sanayi Malatya'ya bir adım daha yaklaşmış oluyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız