SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliyeye Ek Bina

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:14:31
Adliyeye Ek Bina
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Adliyesi’nin ek binasının açılışı yapıldı.

Malatya Adliyesi Ek Binası’nın açılışı gerçekleştirildi. Ek binada, Yeni İcra Dairesi Modeline göre oluşturulan 8. İcra Dairesi hizmet verecek.

Yeni icra dairesi modelinde; birden fazla icra dairesinin tek bir icra dairesi çatısı altında toplanarak, hizmetlerin uzmanlaşmış alt birimler eliyle yürütülmesi amaçlanıyor. Proje çıktılarına göre, aynı mahalde fazla icra dairesi uygulamasının terk edilerek yerine, icra hizmetlerinin uzmanlaşmış alt bürolar eliyle yürütülmesi esasına dayanan Yeni İcra Dairesi Modelinin Gaziantep, Hatay, Afyonkarahisar, Menemen, Trabzon ve Sincan icra dairelerinde uygulanmasına başlanıldı.

İcra hizmetlerinin etkililik ve verimliliğini artırmak suretiyle icra dairelerinin etkinliğinin artırılması amacıyla İspanya ve Yunanistan ortaklığında yürütülen proje faaliyetleri 17 Şubat 2014 tarihinde tamamlanacak. Bu kapsamda, Yeni İcra Modeline göre Malatya'da 8. İcra Dairesi hizmete girdi.

Malatya Adliyesi Ek Binası’nın açılışına; Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Serdar Mutta, Daire Başkan Yardımcısı İbrahim Cansız, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Personel Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimleri Mehmet Akif Özeken ve Mehmet Karagöz, Şube Müdürü Adem Akpınar ile Baro Başkanı Eyüp Kutlubay’ın yanı sıra hakim ve savcılar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız