SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliyeye Sevkedildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:07:36
Adliyeye Sevkedildiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bölücü terör örgütünün şehir yapılanması KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında BDP İl Başkanı, Adli Tıp personeli ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli bir şefin de bulunduğu 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. 
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bölücü terör örgütünün şehir yapılanması KCK organizesi içerisinde yer aldıkları iddiasıyla BDP İl Başkanı Gaffar B., BDP Merkez İlçe Başkanı Ali E., Adli Tıp Kurumu personeli ve KESK’e bağlı SES üyesi Bedri Y., Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şef ve KESK’e bağlı Eğitim-Sen Malatya Şubesi Sekreteri Ali P., BDP İl Başkan Yardımcısı Zeki K. ve BDP’li üyeler Hikmet K., Zehra G. ile Gökhan İ.’nin de aralarında bulunduğu toplam 11 şüpheli, Özel Yetkili Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’nin talimatı ile TEM ekiplerince gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, TEM’deki 4 günlük sorgularının ardından Malatya Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerin yakınları da adliyeye geldiler.
 
ADLİYE ÖNÜNDE GÖSTERİ..

 Bu arada, adliye önünde toplanan KESK üyeleri ve bazı BDP'liler, sloganlar atarak, gözaltında bulunanların serbest bırakılmasını talep etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız