SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adres Kandil Değil Kobane"!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:48
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Haşim Yanar, BBP Malatya İl Başkanlığı'na atanan Av. Sema Altıntaş’a hayırlı olsun ziyareti için geldiği Malatya’da, artan terör olayları ve gündeme dair konularda açıklamalarda bulundu. 

Aynı zamanda İl Teşkilatıyla istişarelerde bulunan Yanar, hükümetin terör politikalarını eleştirerek “Boş dağları bombalamakla milletin gazını almaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok. PKK’yı bombalamak istiyorsanız bunun adresi Kandil değil Kobane’nin bulunduğu yerdir” dedi.

Düzenlenen İstişare Toplantısı'na; Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı'na atanan Sema Altıntaş, Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim Alagöz, Darende İlçe Başkanı Ali Gök, Büyük Birlik Partisi Kahramanmaraş eski Milletvekili adayı Ahmet Hocaoğlu ve birçok partili katıldı.

Toplantıda konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar son günlerde artan terör olaylarına değinerek, “Türkiye son 3 yılda terörle mücadele konusunda akıl almaz bir akıl zafiyetiyle karşı karşıya kaldı. Dağdaki teröristler tam etkisiz hale getirilmişken bir anda Habur’da başlayan bir demokratik açılım hamlesi ile birlikte bu terörist gruplar devlet protokolü eşliğinde yurt içine alındılar. Analar ağlamasın sloganıyla başlatılan ve çözüm süreci olarak adlandırılan bu süreç boyunca bölgedeki inisiyatif PKK teröristlerinin geçti” şeklinde konuştu.

Devletin terör konusunda yanlış politikalar takip ettiğini ifade eden Yanar “Biz hiçbir suretle terörle ve teröristle müzakere edilemeyeceğini ve edilmemesi gerektiğini, eğer o bölgede çözüm adına adımlar atılacaksa da bunun yolunun bölge insanıyla ve kanaat önderleriyle bir araya gelinmesinden geçeceğini söylemiştik. Son bir yıldır bununla ilgili Türkiye’nin muhtelif yerlerinde paneller düzenledik, konferanslar yaptık. Biz dedik ki bu teröristler canavarlaşmışlardır, canavara tevazu gösterirseniz iştahını kabartırsınız her verdiğiniz tavizde sizden bir başka taviz daha bekler, o da yetmezse sonunda sizden diş kirası ister ve şimdi o noktadayız teröristler bizden diş kirası istiyorlar” dedi.

PKK’ya yapılan hava saldırılarını da değerlendiren Yanar, “Şimdi bir operasyon başladı, boş dağları bombalamakla milletin gazını almaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok. Eğer PKK’yı bombalayacaksan bunun adresi Kandil dağları değildir, bunun adresi Kobane’nin olduğu yerdir, o zaman ben senin PKK’yla mücadelede kararlı ve samimi olduğuna inanırım” şeklinde konuştu.

Sema Altıntaş’ın Malatya İl Başkanlığı'na atanmasını da değerlendiren Yanar, “Kendisi milletvekilliği adaylığı sırasında ortaya koymuş olduğu duruşu ve tutumu ile partimize renk katmıştır. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum, kendisi devraldığı bu bayrağı hak ettiği yerlere taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim Alagöz ise eski Büyük Birlik Partisi yönetiminin MHP’ye katılması hakkında sorulan soruya “Seçimden önce görevden aldığımız kişiler istifa ederek MHP'ye geçtiler. Seviyesizce laflar ettiler ama biz onların seviyesine inmek istemiyoruz. Biz bugün yeni başkanımız için buradayız kendisi ekibi ile birlikte inşallah Malatya’yı toparlayacaktır. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

BBP Malatya İl Başkanlığı'na atanan Av. Sema Altıntaş da Haşim Yanar’a teşekkür ederek, “Büyük Birlik Partisi gibi geçmişi çok kuvvetli, bir fikir ve dava partisinin il başkanlığı görevine tercih edildiğim için gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bir kadın il başkanının Malatya’da ilk defa göreve getirilmesinden dolayı da ayrıca gurur duyuyorum, Malatya için hayırlı olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız