SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adrese Teslim Edilecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:57
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da maddi durumu yetersiz vatandaşlara kömür dağıtımının 9 Temmuz'da başlatılacağı, paketlerin adrese teslim edileceği bildirildi.
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan açıklamada, “Malatya Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı olarak ilimiz merkez, mahalle, köy ve beldelerinde ikamet eden, 3294 sayılı yasa kapsamında sosyal güvencesi olmayan ve sosyoekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşlara 2012 yılı kışı için kömür dağıtımı 09.07.2012 Pazartesi tarihinden itibaren yapılmaya başlanacaktır. 2011 yılı içerisinde dağıtımı yapılan kömür miktarı 8 bin 500 ton iken, 2012 yılı içerisinde dağıtımı yapılması planlanan kömür miktarı 10 bin 500 tondur. Bu kapsamda ilimiz görev alanında yer alan merkez, mahalle, köy ve beldelerde ikamet eden muhtaç vatandaşlarımıza kömürler, belirtilen dağıtım takvimi doğrultusunda dağıtılacaktır. Kömür bu yıl da daha önceki yıllarda olduğu gibi enerji kalori değeri yüksek olan Soma Linyit İşletmesi'nden tren yolu ile getirilmektedir. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kömürler vatandaşlarımızın mağdur olmaması için dağıtım firması ile yapılan anlaşmaya bağlı olarak adreslerine teslim edilecektir” denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız