SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adresi de Yanlış Vermiş!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü adına Avukat Abdulvahap Göçer tarafından, kulübü zarara uğrattıkları gerekçesiyle 2005’den itibaren 10 dönemde kulüpte görev yapmış yöneticilerden 102’si hakkında açılan davada verilen, bu yöneticiler üzerine kayıtlı taşınır- taşınmaz mallara ihtiyati tedbir konulmasını içeren ara kararının, davalılara tebliğ edilen “Tensip Tutanağı”ndaki önemli bir hata dikkatlerden kaçmadı. Davacı olarak gösterilen Malatyaspor Kulübü’nün adresi olarak, kulübün 25 yıl önce terk ettiği adresi gören muhataplar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Kulübün, Malatya’ya gelemeyen, kulübe giremeyen mevcut başkanı Mustafa Korkmaz’ın bilgisi dahilinde davayı açtığı belirtilen avukatı Abdulvahap Göçer’in, 23 Şubat’ta verdiği dava dilekçesindeki iddialar, Malatyaspor Kulübü’nde inceleme yapan İçişleri Bakanlığı denetçilerinin hazırladığı ve halen savcılıkça soruşturması devam eden bir rapora dayandırılmıştı. Dava dilekçesinde, savcılığın halen soruşturmakta olduğu ve sonuçlandırmadığı bir dosya ile ilgili dava açılmasının yanı sıra, kaynak oluşturan rapordaki 300’e yakın yöneticiden yalnızca 105’inin adının yeralması, bunlardan 3’ünün adının da mükerrer yazılmış olması, iddia ve taleplerin ciddiyeti konusunda kuşku yaratmıştı.

2. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından, dava dilekçesinin verilmesinden 1 gün sonra, 24 Şubat’ta verilen ihtiyati tedbir konulması ara kararının muhataplara tebliğ edilmeye başlandığı belirtilirken, “Tensip Tutanağı”nda davacı Malatyaspor Kulübü’nün adresi olarak da “İnönü Cad. Renkli Sinema Üzeri No:4- MALATYA” adresinin gösterilmiş olması dikkat çekti.

Malatyaspor Kulübü, bu adresi yaklaşık 25 yıl önce boşaltarak, önce Orduzu Pınarbaşı’ndaki tesislere, daha sonra Sivas Caddesi’ne, daha sonra tekrar Orduzu Pınarbaşı’ndaki tesise, son olarak da Yeşiltepe’de Adli Tıp yanındaki bir adrese taşınmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız