SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adresleri Yokmuş!..

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, başlatmış oldukları sürecin Malatyaspor için milat olduğunu söyledi.

Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, "Biz yönetim olarak üstlendiğimiz görevin vermiş olduğu misyondan hareketle Üzerimize düşen görevi yerine getirmek adına, daha önce başlatılmış olan bir süreci sadece devam ettiriyoruz. Bu süreçte kesinlikle kişilerin bulundukları konum ve kimlikleri kim olduklarına bakılmaksızın tamamen içişleri bakanlığı müfettişlerinin raporları doğrultusunda hareket edilmektedir. Dava konusu olan 102 kişi bütün adres bilgileri ve TC numaraları bulunan tebligat yapılmasında bir engel olmayanlardır. İsmi geçmeyenlerin ise adres ve TC bilgileri olmadığı için isimleri listede geçmemiştir. Yoksa biz şahsi olarak hukukçuların dava dosyasına karışmak şunu çıkar şunu ekle gibi bir yaptırımda bulunmamız kesinlikle söz konusu dahi olamaz. Başlatmış olduğumuz bu süreç Malatyaspor için bir milattır. Elbette birilerinin canı yanacak Malatyaspor'un ve gerçek Malatyaspor sevenlerinin canı nasıl yandı ise başlatmış olduğumuz bu süreçle alakalı olarak inanılmaz derecede tehdit ve hakaret telefonları alıyoruz. Bir anda yıllardır Malatyaspor'un bu duruma gelmesinde geçmiş yönetimler değil de sanki suçlu benmişim gibi Mustafa Korkmazın üzerine geliniyor. Allah çok şükür bizim abdestimizden şüphemiz yok. Abdestinden şüphesi olanlar düşünsün. Hukuk karşısında boynumuz kıldan ince diyenler hesap vermeye hazırız diyenler. Şimdi Adaletin karşısına çıkmaktan çekinir oldular. Ve süreci kesmek ve bitirmek için yönetimle uğraşmaya başladılar. Kongre üyelerini satın alarak ve tehdit ederek, imza toplayıp olağanüstü genel kurula götürülüp yönetimin önü kesilmeye çalışılıyor. Malatya'da bulunan bütün kongre üyelerimiz onurlu ve şerefli insanlardır, satılık ve korkak olamayacaklarını düşünüyorum. Malatyaspor'un kurtuluşu adına başlatmış olduğumuz bu süreçte kesinlikle yanımızda olmalarını ve bizi yalnız bırakmamalarını istiyorum. Malatya basın ve Medya kuruluşlarının bu çirkin plana alet olmayacağını ve kesinlikle Malatyaspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini ümit ediyorum. Ben inanıyorum ki burada kazançlı çıkan Malatyaspor ve dolayısıyla Malatya olacaktır" görüşünü savundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız