SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Affedilecek Bir Tarafı Yoktur"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi üyesi Deniz Kayıkçı, “Emeğe saygı her şeyin üstesinden gelir” dedi 
 
Meclis üyesi Deniz Kayıkçı, Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Karaman’ın CHP ilçe başkanlığı seçiminde yaptığı konuşmada ve basına verdiği beyanatlarına cevap vererek “Sosyal demokrat solcu bir başkanın işçinin parasına tenezzül etmesinin affedilecek bir tarafı yoktur. Emeğe saygı her şeyin üstesinden gelir” ifadelerini kullandı.
 
" SOSYAL DEMOKRAT BAŞKANA YAKIŞMAZ"
 
Kayıkçı yaptığı açıklamada, “Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman’ın gerek benim gerekse İl başkanımız aleyhine, 5 Nisan 2012 tarihinde basına yapmış olduğu açıklama ile ilgili olarak bu açıklamayı lüzumlu gördüm. Kayıkçı her şeyden önce alacak verecek meselesi niteliğindeki işçi hakkının (kıdem tazminatı) medya üzerinden tartışmaya açılması sosyal demokrat olduğunu iddia eden bir belediye başkanına yakışmaz. Sosyal demokrat bir başkanın emeğe saygı duyması ve işçinin hakkını her şeyden önde tutması gerekir.
Ben işçi avukatı ve sosyal demokrat ve solcu bir siyasetçi olarak emeğe saygımdan dolayı işçi hakkının Belediye’nin hakkından önde geldiğine inanıyorum.
 
"SONUÇ ALINAMADI"
 
İl Başkanımız Sayın Enver Kiraz genç yaşına rağmen olgun kişiliği ve siyası hoşgörüsü ile sorunun çözümü için defaten toplantı yaptı. Beni belediye başkanını ve avukatını çağırdı… Başkana işçinin alacağının ödenmesi yönünde her türlü şekilde, peşin, taksit, kısmi ödeme gibi yapılan teklif kabul görmedi. Ödeme yapılmadan blokelerin kaldırılmasını istendi. Belediye Başkanı tarafından bende işçi avukatı olarak ancak müvekkilinin rızası talebi ile blokenin kaldırılacağını söyledim. İşçi ile belediye başkanının yaptığı görüşmeden de işçi parasını isteyince bir sonuç alınamadı” şeklinde açıklamasını tamamladı.
 
BAŞKAN NE DEMİŞTİ? 
 
CHP'li Doğanşehir Belediye Başkanı seçilen İbrahim Karaman, CHP'li Doğanşehir İl Genel Meclisi üyesi Av. Deniz Kayıkçı'nın belediye hesaplarına bloke koydurmasından yakınarak, "CHP yöneticilerine bu işi çözün dedim, dinleyen olmadı, onlar ilçe yönetimini görevden almayla uğraştılar. Konulan temlik nedeniyle elimiz kolumuz bağlandı" demişti.

Fotoğraf: 27 Mart günü yapılan CHP Doğanşehir İlçe Başkanlığı seçimi 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız