SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Affınıza Sığınıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:28:09
A- A+ PAYLAŞ

Pendikspor teknik direktörü Ahmet Yıldırım, tekrar şampiyonluk yarışının içerisinde oldukları için mutlu olduklarını kaydetti. Kendisi de Malatyaspor'un eski futbolcularından olan Ahmet Yıldırım, maç sonrasında arkadaşlarıyla birlikte tünele gitmeyip bir süre daha saha ortasında kalıp taraftarları tahrik eden futbolcusu Fahri Tatan'la ilgili olarak da "Burada oynamış bir insanın o şekilde davranmaması lazım."diye konuştu.

Yıldırım, futbolcularının yüreklerini sahaya koyduğunu ifade ederek, "2-3 hafta önce 3 puan önde, liderdik. Gönül isterdi ki buraya 3 puan farkla gelelim. Buraya Yeni Malatyaspor'u yenmek için geldik. İçeride kaybettiğimiz puanlardan dolayı 4 puan geriye düşmüştük. Şampiyonluk yarışında olmak için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Çocukların yüreğini sahaya koyması, birlik ve beraberlik içerisinde maçı kovalaması bize galibiyeti getirdi. Bunun için çok mutluyuz" dedi. 

Yeni Malatyaspor ile birlikte şampiyonluk yarışının içerisinde olduklarını dile getiren Yıldırım, "Bundan sonraki maçlarımız zorlu geçecek. Biz takım olarak inandık. Takıma dışarıdan çok fazla katkı gelmemesine rağmen çok inandık. Şehir takımıyla yarışmak kolay değil. Takımın ve futbolcuların özverisi takımımızı buralara kadar getirdi. İnşallah sonu güzel olur" diye konuştu. 

Maçtan sonra takımla birlikte polis eşliğinde tünele gitmeyip sahada kalan, bu nedenle de taraftarların tepkisini artıran Fahri Tatan konusuna da değinen Yıldırım, lig havasında bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Ben bu olayları hiçbir zaman onaylamam, yanlış ama futbolcuların nabzı 200'e geldiğinde ne yaptıklarını bilmiyorlar. İçeride Fahri ile konuştum. Burada oynamış bir insanın o şekilde davranmaması lazım, içeride en azından benden özür diledi. Eğer bir kusur işlediysek, affınıza sığınıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız