SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Afiyetle Diyet Yapın.!

A- A+ PAYLAŞ

Yasaksız beslenerek kilo vermek, kalıcı kilo kaybını beraberinde getirir. Böylece sevdiğiniz gıdalardan uzak kalmazsınız..

Kilo vermek için çok sıkı diyet yapanlar kısa sürede ve hızla fazlalıklardan kurtuluyor ancak bu durum uzun vadede tercih ettiğimiz bir yöntem değil.

Kebap, Mantı ve Çikolata
Bu yüzden bu hafta hem keyifle uygulayacağınız, hem de kilo vermenizi sağlayacak hatta içinde kebap, mantı ve çikolatanın da yer aldığı bir program hazırladık. Afiyet olsun!
Eğer sağlığınız için kilo veriyorsanız, aç kalarak kendinizi mutsuz, sinirli ve gergin hissetmemelisiniz. 
Konuyla ilgili daha detaylı örnekleri Dilara Koçak, ‘Afiyetle Diyet’ kitabında bulabilirsiniz. Doğan Kitap-Mayıs 2009

SiZiN DiYET LiSTENiZ HANGiSi?

Her pazar, sizlerle farklı konuda örnek bir diyet listesini paylaşıyorum. Siz de hikayenizi yazıp gönderirseniz size uygun programı bu sayfalardan okuyabilirsiniz. 



UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız