SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Afrika'ya TIR'la Un

A- A+ PAYLAŞ
 
Kimse Yok Mu Derneği Malatya Şubesi, ilk gıda tırını Afrika'ya gönderdi. 
 
Gönderilen yardımla ilgili bilgiler veren Kimse Yok Mu Derneği Malatya Şube Başkanı Nami Güzeler, "Afrika'ya yardım kampanyası çerçevesinde ilk tırımızı gönderiyoruz. İlk tırımız Afrika'ya 28 ton un götürecek. Yardımda bulunan Fırat, Anadolu ve Bereket Un'a teşekkür ediyorum. Malatya'nın duyarlılığı bununla da sınırlı kalmayacak. Haftaya biri un diğeri de gıda olmak üzere iki tırımızı daha Afrika'ya gönderilecek. Bugüne kadar 100 bin TL'de para havalesi yaptık" dedi. 
 
Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ise, "Bu millet o kadar aziz, o kadar büyük o kadar şerefli ki, dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç olan bir yere yardım ellerini uzatmak suretiyle ellerinden geleni yapıyor. Gerçekten asil ve şerefli bir milletimiz var. Kendileri muhtaç olduğu halde kendi ihtiyaçlarını bırakarak Afrika'ya yardım gönderiyor. Bizde müftülük olarak 357 bin 500 TL yardım topladık ve gerekli yerlere intikal ettirdik" diye konuştu. 
 
Un fabrikası işçisi Mehmet Taş da, işçiler olarak bir günlük yevmiyeleriyle un alarak, Afrika'ya yardımda bulunduklarını açıkladı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız