SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Afrin Gazisini Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2018-03-16 01:36:36
Afrin Gazisini Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, Suriye’nin Afrin bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanarak tedavi gören Afrin Gazisi Tankçı Uzman Çavuş Musa Kızılkaya’yı ziyaret etti.

Tankçı Uzman Çavuş Kızılkaya’yı evinde ziyaret eden Vali Kaban, Afrin Gazisi Kızılkaya ile bir süre sohbet ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Vali Kaban, gazimize Allahtan şifalar dileyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Afrin Gazisi Kızılkaya’da kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali Kaban’a teşekkür etti.

Buradan ayrılan Vali Kaban, 1995 yılında Hakkâri ili Şemdinli ilçesinde vatani görevini yapmaktayken şehit olan Dağ Komando Alptunga Ulutaş’ın ailesine ziyarette bulundu.

Ziyarette şehidimizin annesi ve babası ile bir süre sohbet eden Vali Kaban ve beraberindekiler Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası dua ettiler.

Şehidin babası ve annesi kendilerini unutmayarak ziyaret etmelerinden dolayı Vali Kaban’a teşekkür ettiler.

Ziyaretlerde Vali Kaban’a 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Rasim Bulut eşlik ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız