SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Afrin Operasyonu İçin 500 Gönüllü Başvurusu

0
Güncellendi - 2018-01-30 03:08:28
Afrin Operasyonu İçin 500 Gönüllü Başvurusu
A- A+ PAYLAŞ

Darende’de yaklaşık 500 vatandaş, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de terör örgütü YPG/PKK başta olmak üzere terör unsurlarına yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak isteyen Darendeliler, ellerinde Türk Bayrakları ile Askerlik Şubesinin önüne giderek gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Zaman zaman ‘Vatan sana canım feda’ sloganları atan ve tekbirler getiren kalabalık guruba diğer vatandaşlar da alkışla karşılık verdi.

Şube önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, harekatın başladığı günden bu güne kadar yüzlerce Darendelinin Afrin'e gitmek için belediyeye geldiklerini söyledi.

Eser, “Biz Darendeliler olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrini bekliyoruz. Gençlerimizle, yaşlılarımızla bu cennet vatanın emrindeyiz. Biz Türk milleti olarak bir çok savaşta tek yumruk olmasını bildik, bu aziz milletin özelliği bu. Bugün yine burada tek yumruğuz. Allah bu vatanı korusun, askerlerimize kolaylıklar versin” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • remzi (6 yıl önce)
    Böyle (görüntüler) ülkenin her yerinde var.Eğer çok arzuluyorsanız, aranızda para toplayın tsk güçlendirme vakfına bağışlayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (6 yıl önce)
    nasılsa götüremeyeceklerini biliyorlar !
    0
    0
    Yanıtla