SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Afrin'deki Operasyonda 8 Şehit 13 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-03-02 23:38:04
Afrin'deki Operasyonda 8 Şehit 13 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekâtı'nda kapsamında Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında 8 askerin şehit olduğunu, 13 askerin yaralandığını açıkladı.

TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 1 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında 8 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 13 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Ozan Gökçe, Jandarma Astsubay Uğur Palancı'nın İzmir'e, Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in Kastamonu'ya, Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un Konya'ya, Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol'un Isparta'ya, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek'in Aydın'a, Rıdvan Çevik'in Van'a, Uzman Çavuş Recep Çetin'in Eskişehir'e acı haberi ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında yaşanan çatışmayla ilgili Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu telefonla arayarak bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, çatışmada askerlerin hayatlarını kaybetmelerinden derin üzüntü duyduğunu belirten Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere de acil şifa dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlerin kederli ailelerine ve başta jandarma olmak üzere tüm güvenlik güçlerine başsağlığı dileklerini iletti.

iha- AA-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • selahattin kılıç (6 yıl önce)
    ŞEHİDLERİMİZİN ruhlari şad olsun, mekanları cennet olsun, vatan sagolsun.,ALLAH CC Vatanımızı korusun, selahattin kılıç idareci ve bürokratlar birliği Malatya temsilcisi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Seyitlerimize.allahtan.rahmet.diliyorum.aillerine Sabirlar.diliyorum
    0
    0
    Yanıtla