SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ağabeyimiz Dertlerin Bilincinde!'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Türkiye'nin "fevkalade" güzel günlere gittiğini öne süren Başkan Akın, sıkıntıların en kısa sürede aşılacağı inancında olduğu iddiasını dile getirdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın 17 Kasım Pazartesi günü Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ziyaret sırasında, Türkiye’nin fevkalade güzel günlere gittiğini, ancak bunun yanında çiftçilerimizin sıkıntılarının da olduğunu, ama en kısa zamanda bu sıkıntıların aşılacağına inandığını söyledi.

Günümüzde zirai mücadelenin çok geliştiğini belirten Başkan Akın; “Yıllar önce ektiğimiz üründen istediğimizi elde edemiyorduk. Ama, bugün ürünümüz artık eskisi gibi değil. Gerek zirai mücadele, gerek gübreleme, gerekse de ilaçlama teknikleri neticesinde tarlalarımızdan bugün çok daha fazla ürün alabiliyoruz. Tarım alınanda ülkelerin gelişmişliği birim metrekareye üretilen ziraat ürünlerinin çokluğuyla ölçülür. Birim metrekarede en çok ürün elde eden ülkeler tarımsal alanda kalkınmış ülkelerdir.

Ben değerli başkanlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah bu gayretleriyle çiftçilerimizin daha iyi günlere gitmesi hususunda neticeler alacaklar” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, “Malatya’ya büyük hizmetleri olan sayın başkanımızın bu ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Bilindiği gibi Malatya bir tarım ilidir, Sayın Başkanımız çiftçilikten gelen bir ağabeyimiz, dertlerimizi ve sıkıntılarımızın bilincinde. Ayrıca Malatya Kayısısı için yaptıklarınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız