SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağabeyini Tabancayla Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Akpınar'daki bir internet kafede iki kardeş miras yüzünden kavga etti, biri diğerini tabancayla vurdu. Yeşilyurt Adliyesi'ndeki kavgada ise 1'i polis 2 kişi yaralandı.

AĞABEYİNİ VURDU..
Edinilen bilgiye göre olay, Malatya merkez Akpınar Mahallesi Turfanda Sokak'ta faaliyet gösteren bir internet kafede meydana geldi. İddiaya göre, internet kafeyi işleten Ayhan K. ile kardeşi Hüseyin K. arasında miras anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin K., üzerindeki tabancayla ağabeyi Ayhan K.'nın bacaklarına 2 el ateş ederek yaraladı. Ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayhan K. tedavi altına alınırken, firar eden zanlı Hüseyin K. ise polisin yaptığı çalışma sonucunda kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YEŞİLYURT ADLİYESİ’NDE KAVGA..
Öte yandan Yeşilyurt Adliyesi’ndeki kavgada da 55 yaşındaki M.A. adlı şahıs sırtından ve olaya müdahale eden polislerden E.S. ise elinden bıçakla yaralandılar.

Bir kavga olayı ile ilgili olarak 55 yaşındaki M.A. ile 17 yaşındaki G.E.’nin polisten savcılığa sevkedildikleri sırada, G.E. ve adliyede bekleyen yakınlarının M.A.’ya saldırması sonucu arbede çıktı. M.A. ile polis memuru E.S.’nin, G.E. tarafından bıçakla yaralandıkları ifade edildi. Polis olayla ilgili olarak G.E.’nin yanı sıra 39 yaşındaki Ç.E., 30 yaşındaki A.G.E., 32 yaşındaki A.E., 60 yaşındaki A.O.S. ve 45 yaşındaki M.G.’nin gözaltına alındıkları, adliyece serbest bırakıldıkları bildirildi.

FOTOĞRAF: Kardeşi tarafından vurulan şahıs..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız