SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ağaçlar Zarar Görmeyecek'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:16
'Ağaçlar Zarar Görmeyecek'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Çukurdere Mahallesi’nde yaklaşık 4 dönüm alana her yaştan vatandaşın yararlanabileceği modern bir park yapıyor. 

Yeşilyurt Belediye sınırları içerisinde yapılan incelemeler neticesinde mahallelerde park yapımına müsait alanların tespit edilmesiyle bu alanlara modern parklar inşa ediliyor. İlçede ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen alanlarda yürütülen park yapım çalışmalarında, çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği spor aletleri, oturma grupları, bisiklet ve yürüyüş alanları bulunuyor. Çukurdere Mahallesi’nin çehresini değiştirecek park alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Park ve Bahçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Park ve Bahçeler Müdürü Yaşar Kanatucu’undan park alanı ve yapılacak çalışmalar ile ilgili detaylı bilgiler aldı.

Vatandaşların dinlenebilecekleri ve spor yapabilecekleri alanları oluşturma adına başlatılan park yapım işinin tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Trafik yoğunluğu, nüfus artışı ve bina sayısının artmasıyla vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri ferah alanlar oluşturmak istiyoruz. Çukurdere Mahallemizde binalar arasında kalan yaklaşık 4 dönümlük alana güzel bir park kazandırmak için inşaat çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde projelendirilen parkımızda fıtnesscenter aletleri, çocuk oyun grubu, perguleler ve oturma grupları olacak. Her yaştan vatandaşımızın gönül rahatlığıyla gelip zamanını değerlendireceği parkın etrafında yürüyüş ve bisiklet alanları oluşturacağız. Çukurdere Mahallesi’nin çehresine farklılık kazandıracak olan bu parkımızın açılışını inşallah 15 Ekim’de yapmayı planlıyoruz” dedi.

Park çalışmaları sırasında alan üzerinde bulunan ağaçlara zarar verilmeyeceğini, ağaçların yeşil alan içerisinde değerlendirileceğini vurgulayan Başkan Polat, parka mahallenin sosyal dokusuna uygun bir isim verileceğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız