SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağaçların Yüzde 90'ı Tuttu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:26:02
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Beydağı’nda ağaçlandırma projesi çerçevesinde dikilen fidanlara aşırı sıcak nedeniyle ek sulama yapıldığı bildirildi. 

Malatya’da 3 yıl önce başlatılan Beydağı ağaçlandırma projesi başarıya ulaşıldı. Malatya Beydağı Ağaçlandırma sahasında havaların çok aşırı sıcak geçmesi nedeni ile mevcut sulama sistemine ek olarak Sabah saat 04:00-09:00 arası yangın söndürme arazözleri de ağaçlara su verilmeye devam edildiği bildirildi.

Beydağına dikilen ağaçların yüzde 90'ının tutuğu ve ağaçların büyümeye başladığı belirtildi. Yüzde 2’lik kuruma olduğu ifade edilip, sonbaharda kuruyanların yerine yenilerinin dikileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız