SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağaçtan Düşerek Öldü

0
Güncellendi - 2017-09-18 19:38:45
Ağaçtan Düşerek Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinde hayvanları için meşe ağacından yaprak toplayan 77 yaşındaki şahıs düşerek öldü.

Olay, Pütürge ilçesine bağlı Bayır Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 77 yaşındaki Hüseyin Ayyıldız adlı şahıs, hayvanlarına meşe yaprağı toplamak için çıktığı ağaçtan aşağıya düştü ve yaralandı.

Yakınları tarafından çağrılan ambulans ile Pütürge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Ayyıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Cenaze otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız