SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağaçtan Düştü Hastanede Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:16:30
Ağaçtan Düştü Hastanede Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek ağır yaralanan şahıs, 28 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. 

Kuluncak ilçesine bağlı Kızılhisar Mahallesi'nde ikamet eden Süleyman Aydoğdu (61), ceviz toplamak için ağaca çıktı. Dengesini kaybederek ağaçtan düşen Aydoğdu ağır yaralandı. Aydoğdu’yu gören mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Servisi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kuluncak Tıp Merkezi'ne kaldırılan Aydoğdu, durumunun ağırlaşması üzerine helikopter ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Boyun, bel ve kalçasında kırık olan Aydoğdu, ameliyat olduktan sonra yoğun bakım ünitesine alındı. Yaklaşık 28 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Aydoğdu hayatını kaybetti. 

8 çocuk babası Aydoğdu’nun cenazesi, Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Kızılhisar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız