SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağar Malatya'dan Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, CHP'nin dünyada örneği görülmemiş bir şekilde seçimden kaçtığını söyledi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, partisinin Elazığ'daki programına katılmak üzere uçakla Ankara'dan Malatya'ya geldi. Erhaç Havaalanı'nda çok sayıda partili tarafından karşılanan Ağar, burada basın mensuplarına kısa bir açıklama da bulundu.

Erken seçimin gerektiğini söyleyen Ağar, "Türkiye seçimden kaçar bir hükümet ve dünyada örneği görülmemiş bir şekilde seçimden kaçan bir ana muhalefet partisiyle karşı karşıya" dedi.

Terör olaylarıyla ilgili olarak da değerlendirme yapan Ağar, "Üzülerek ifade etmek lazım, yani hükümet göreve başladığından bu yana defaatle ikazımıza rağmen ve meselenin önemini bilerek, görerek, anlayarak siyaset dışında tutmaya çalışmamıza rağmen, hükümetin bu konuda maalesef meseleden netice alıcı bir çözümünün, bir programının ve bir bakışının olmadığını görmenin rahatsızlığı içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Ağar, Ortadoğu'daki gelişmelerle ilgili olarak da, "Ortadoğu, dünyanın en problemli bölgelerinden bir tanesidir. Bunun temelinde 1914'ten bu yana gerçeklere aykırı olarak ortaya konan haritanın bir türlü oturamamasından kaynaklanmaktadır" diye konuştu.

Ağar, daha sonra havaalanına gelen vatandaşları parti otobüsünden selamlayarak Elazığ'a hareket etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız