SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba Baro'yu Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2016-12-05 19:17:26
Ağbaba Baro'yu Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Baro seçimlerinde yeniden başkan olarak seçilen Enver Han’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Baro Başkanı Enver Han, bugünün anlamlı ve önemli bir gün olduğunu kaydederek “ Bu ziyaret kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 82. yıl dönümüne denk geldi. Hakikaten bakıldığında 5 Aralık 1934 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün seçme ve seçilme hakkını verdiğini görmekteyiz. Avrupa'daki birçok ülkeden önce seçme ve seçilme hakkının verildiğini görmekteyiz. Kadınlarımıza ülkemizde hak ettiği değeri verilmesini talep ediyoruz. Mecliste şuan kadın temsilinin yüzde 14 olduğunu görmekteyiz. Yapılacak seçimlerde kadın temsilinin daha üst noktalara gelmesini arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise Baro Başkan Enver Han’ı ikinci kez seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Avukatlık mesleğinin yargının en önemli kurumlarından birisi olduğunu belirten Ağbaba, “ Avukatlık mesleği savcılık kadar hakimlik kadar önemli bir kurum. Geçtiğimiz süreçte hukukun hem Türkiye de hem dünyada ne anlama geldiğini bir kez daha ortaya koydu. Yargı bağımsız olmalı yargı hiç kimseye bağlı olmamalı yargı bir cemaate bir gurubun emrinde olmamalı” şeklinde konuştu.

iha

agbababaro

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız