SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba, "Bu Parti Meselesi Değil"

0
Güncellendi - 2017-03-11 03:50:55
Ağbaba,
A- A+ PAYLAŞ

Eski Malatya'yı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba referandumla ilgili olarak; “Bu parti değil, memleket meselesi. Çocuklarınızın geleceğini düşünün. Gittiği yeri bilmediğiniz trene çocuklarınızı bindirmeyin” dedi. Ağbaba,  “Bu bir seçim değil. Bu referandum. Önünüzdeki dönemde rejimin nasıl olacağına karar vereceksin. İsimler üzerinde tartışmıyoruz. Tayyip Erdoğan üzerinden de tartışmıyoruz. Tayyip Erdoğan da bizim gibi fani. İstemediğimiz biri gelirse ne olacak? Yanlış bir adam seçilirse Türkiye ne hale gelir? Türkiye’nin birliği, bütünlüğü bekası tehlikeye girer. Bu sistemin adı  tek adım rejimidir” dedi.

Ağbaba, “Bu sistemle  meclisin yasa yapma yetkisi elinden alınıyor. Bütçe yapma yetkisi elinden alınıyor. Meclis artık bakanları seçmiyor. Milletvekili bakana iş yaptıramıyor. Meclisin yetkileri alınırken, 550 milletvekili sayısı 600'e çıkıyor. Bu değişikliğe neden ihtiyaç duyuldu sizin takdirlerinize bırakıyoruz. Cumhurbaşkanı yardımcısı sayısı belli değil. Onların sayısını da başkan belirleyecek. Partili başkanlık getirilmek isteniyor.Başkan,öğleden önce valiyi, öğleden sonra il başkanını seçiyor.”ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Tuncay (7 yıl önce)
    Bindigimiz tren geleceğe yakışır yüksek hızlı tren. evet parti meselesi değil ülke meselesi o yüzden halkımız evet diyerek bu köhne parlamenter sistem değiştirecektir. Mesle şahsi değil mesele Tayip Erdoğan da değil. Ama herkes emin olsun gelen daha iyi olur kötü olmaz. Ayrıca chp hiç gelemeyeceği için zaten sorun yok sayın vekil chp. Değişen maddelerin ne olduğunu bile bilmiyor herşeye Hayır diyen bir zihniyete sahip olduğundan öğrenme gereği duymuyor örnek vermek gerekirse. Genel başkan Kılıçdaroğlu bile ne olduğunu anlamamış hayırlı işlerin başlangıcı için EVET
    0
    0
    Yanıtla