SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba CHP'de Aynı Göreve

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:47:52
Ağbaba CHP'de Aynı Göreve
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, partinin en önemli 3 koltuğundan biri olarak değerlendirilen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni MYK listesini açıkladı. Açıklanan MYK listesinde Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, tekrar Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

 5-6 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen CHP 18. Olağanüstü Kurultayı’nın ardından parti meclisi ilk toplantısını  cumartesi günü gerçekleştirmişti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi toplantısının ardından Pazar günü yeni A takımını kamuoyuna açıkladı.

CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayında delegelerden en çok oy alan 3 isimden biri olarak büyük bir başarıya imza atan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Mayıs ayından beri sürdürdüğü Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek. 

Partinin en önemli 3 koltuğundan biri olarak değerlendirilen Yerel Yönetimler koltuğuna oturduktan sonra başarılı çalışmalara imza atan Veli Ağbaba, 14-15 Haziran tarihlerinde CHP’li 234 belediye başkanıyla Eskişehir’de Büyük Belediyeler Buluşmasını gerçekleştirmişti. Ağbaba, Eylül ayı başından itibaren belediye meclis üyeleriyle  bölge toplantılarında bir araya gelerek önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıyor.

İŞTE CHP’NİN YENİ  MYK LİSTESİ :

Tekin Bingöl - Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri Ve Yurtdışı Örgütlenmeler

Gürsel Tekin - Genel Sekreter

Veli Ağbaba - Yerel Yönetimler

Haluk Koç - İdari Ve Mali İşler

Bülent Tezcan - Hukuk Ve Seçim İşleri

Seyhan Erdoğdu - Parti İçi Eğitim

Sezgin Tanrıkulu - İnsan Hakları

Enis Berberoğlu - İletişim Ve Medya İle İlişkiler

Mehmet Bekaroğlu - Tanıtım Ve Halkla İlişkiler

Yakup Akkaya - Meslek Kuruluşları, İşçi Sendikaları Ve Diğer Sivil Toplum Kuruluşları

Faik Öztrak - İşveren Sendikaları Ve Kuruluşları

Selin Sayek Böke - Ekonomi Politikaları

Burhan Şenatalar - Sosyal Politikalar

Şafak Pavey - Doğa Hakları

Sencer Ayata - Ar- Ge; Bilim -Yönetim Platformu

Ercan Karakaş - Kültür – Sanat Platformu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız