SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba da İnceleme Heyeti'nde

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:39:10
Ağbaba da İnceleme Heyeti'nde
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen hain saldırı için heyet görevlendirdi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’ın başkanlığında milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Aykut Erdoğdu, Veli Ağbaba, Aşkın Türeli, Ümit Özgümüş, Vahap Seçer, Aytuğ Atıcı ile Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, Mehmet Ali Ediboğlu ve Refik Eryılmaz’dan oluşan heyet sabah saatlerinde incelemelerine başladı.

Heyet önce Reyhanlı kaymakamını ziyaret ederek saldırılar hakkında bilgi aldı. Olay yerinde incelemeler yapacak olan heyetin gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacakları belirtildi.

VEKİLLERLE POLİS GERGİNLİĞİ..

Bu arada Reyhanlı ilçesinde patlamaların meydana geldiği postane binası çevresinde inceleme yapmak isteyen CHP'li vekiller ile kendilerine izin vermeyen polisler arasında gergin anlar yaşandı. 

Postane binası önüne gelen CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ile bir grup partili olay yeri inceleme ekiplerinin çalışma yaptıkları bölgeye girmek isteyince polis engeliyle karşılaştı. Barikattaki görevlilere, "Açın ben milletvekiliyim” diyerek seslenen vekillere polis izin vermedi.

CHP’li Hasan Akgöl, "Kendi memleketimde vatandaşlarımın yanında olamayacak mıyım? Ben içeri gireceğim elinizden geliyorsa engel olun" diye çıkışınca ortam gerildi.

Yaklaşık 10 dakika boyunca polislerle tartışan CHP'liler sonunda barikatı aşarak olay yerine girerek incelemelerde bulundu.

CHP Milletvekili Hasan Akgöl incelemelerin ardından soruları cevaplandırdı. Kepçelerle olay yeri inceleme yapılmasına tepki gösteren Akgöl, hükümetin Suriye politikasını eleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız