SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağbaba Gibisi Az Görüldü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:34:57
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarını ziyaret etti. 

Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Valiliği ile Malatya Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarını ziyaret ederek, yazarlarla bir araya geldi.

Malatyalı yazar Cumali Ünaldı’ya kitap imzalatan Ağbaba, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Cumali Ünaldı önemli bir değerimiz. Ben hemşerimiz olmasından dolayı da ayrıca gurur duyuyorum” dedi.

Kitap fuarının Malatya için önemli olduğunu ifade eden Ağbaba, “Kitap fuarı, Malatya için büyük önem taşıyor. Bu noktada emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu fuarın 2 yıldır düzenleniyor olması Malatya için büyük bir şans. Dolayısıyla kitap fuarı, Malatya için marka değer anlamına gelmektedir. Bu anlamıyla da herkesin kitap fuarını desteklemesi gerekiyor” dedi.

2009 yerel seçimlerinde MHP'nin Malatya Belediye Başkan adayı da olan Yazar Cumali Ünaldı ise, Veli Ağbaba’nın çok değerli bir milletvekili olduğunu ifade ederek, “Meclis 1923’ten bugüne birçok milletvekili gördü. Ama Veli Ağbaba gibi bir milletvekilini az gördü. Veli Ağbaba, hiç kimseyi ayırt etmeden; mağdur olan, adaletsizliğe uğrayanın vekili oldu. Bu çok önemli bir haslet. Bu herkeste olmayan bir haslet. Veli Ağbaba’nın yaptıkları unutulmayacak bir şey” diye konuştu.

Kitap fuarının Malatya’yı en iyi şekilde yansıttığına işaret eden Ünaldı, şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemlerde hepimizin katkısıyla Malatya kitap fuarı, Tahran’daki kitap fuarını, Frankfurt’taki kitap fuarını, Londra’daki kitap fuarını aşan bir yapıya sahip olacaktır.”

Milletvekili Ağbaba, yazar Ahmet Nesin’i de ziyaret etti. Ağbaba, Nesin ile sohbet ederek, kitap imzalattı. bütün stantları gezen Ağbaba, fuara gelen çocuklara kitap armağan etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız