SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba Madende Facianın Yaşandığı Bölgede

0
Güncellendi - 2016-11-19 04:05:23
Ağbaba Madende Facianın Yaşandığı Bölgede
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba  heyelan faciasının yaşandığı Siirt'in Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyüne gitti. Ağbaba ve beraberindekiler maden ocağında incelemelerde bulunup,arama kurtarma çalışmalarını takip ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi, Siirt'te meydana gelen maden kazası sonrası bugün Şirvan'a milletvekillerinden oluşan bir heyet gönderdi. İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki heyette, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz bulunuyor.

Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Barış Karadeniz ve Siirt CHP İl Başkanı Nevaf Bilek ile 4 kişinin cesedinin çıkarıldığı 12 işçinin ise arama çalışmalarının devam ettiği maden sahasına giden CHP'li Ağbaba, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ile görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ağbaba ve beraberindekiler daha sonra göçük altında kalan 12 işçinin heyelan bölgesinde bekleyen yakınlarıyla da görüşerek teselli etmeye çalıştı.

Bülten

agbaba

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Sayın Ağbaba, Arguvan ilçesinde Çinlilere verilen bakır madeni sahasında da bir inceleme yapsanız. O saha da böyle bir çukura dönüşmesin.
    0
    0
    Yanıtla