SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba, Muş'ta Görevlendirildi

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 12 Haziran seçimlerinde milletvekili çıkaramadığı 33 ile mevcut milletvekillerinden görevlendirme yaptı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Muş ilinde görevlendirildi. Ağbaba’nın Muş’un ‘Vekili’ gibi çalışma yürütecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Tekin, CHP’nin milletvekili çıkarmadığı 33 ile 33 vekil görevlendirdiğini açıkladı. Tekin bu isimlerin bu illerde dolaşarak kentin ve vatandaşın sorunlarını Meclis’e yansıtma görevi yapacaklarını vurguladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 33 ile ‘vekil’ görevlendirmesinde Milletvekillerinin gönüllü olduğunu ve illeri kendilerinin seçtiklerini de ifade etti.

Gürsel Tekin ayrıca parti genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun partililere tatile çıkın sözlerinin yanlış anlaşıldığını vurgulayarak, Genel başkanın yarın seçim varmışcasına çalışın talimatı verdiğini söyledi.

33 ilde görevlendirilen milletvekillerinin isimleri, seçildikleri iller ve gönüllü olarak görev yapacakları iller şöyle:

 

1.Ali Özgündüz(İstanbul):Ağrı

2.Ahmet Toptaş (Afyonkarahisar):Aksaray

3.Aykan Erdemir (Bursa):Batman

4.Ahmet İhsan Kalkavan(Samsun):Bayburt

5.Kazım Kurt (Eskişehir):Bilecik

6.Hurşit Güneş (Kocaeli):Bingöl

7.Müslim Sarı(İstanbul): Bitlis

8.M.Rıza Yalçınkaya (Bartın):Çankırı

9.Hasan Ören (Manisa):Diyarbakır

10.İhsan Özkes(İstanbul):Düzce

11.Orhan Düzgün(Tokat):Elazığ

12.Aykut Erdoğdu(İstanbul);Erzurum

13.Uğur Bayraktutan(Artvin):Gümüşhane

14.Sena Kaleli (Bursa):Hakkari

15.Gürkut Acar (Antalya): Iğdır

16.İdris Yıldız (Ordu): Karabük

17.Süheyl Batum (Eskişehir) :Karaman

18.Kemal Ekinci (Bursa):Kars

19.Süleyman Çelebi (İstanbul):Kastamonu

20.Mehmet Şeker (Gaziantep): Kilis

21. Osman Kaptan (Antalya): Kırıkkale

22.M.Siyam Kesimoğlu (Kırklareli):Kırşehir

23.Birgül Ayman Güler (İzmir):Kütahya

24.Malik Ecder Özdemir (Sivas):Mardin

25.Veli Ağbaba (Malatya): Muş

26. Namık Havutça (Balıkesir): Nevşehir

27.Özgür Özel ( Manisa): Osmaniye

28. Haluk Koç (Samsun ): Rize

29. Recep Gürkan (Edirne): Şanlıurfa

30.Fatma Nur Serter (İstanbul):Siirt

31.Salih Fırat (Adıyaman): Şırnak

32.M.Lütfü Baydar (Aydın): Van

33. Kadir Gökmen Öğüt (İstanbul): Yozgat

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız