SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba, "Olan Malatyalı'ya Oluyor"

0
Güncellendi - 2017-10-27 04:04:57
Ağbaba,
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP'li Ağbaba, yeni yapılması düşünülen Battalgazi Devlet Hastanesi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Nüfusu 304 bin olan Battalgazi İlçesi’nde devlet hastanesi olmaması bir sağlık skandaldır. O dönem devlet hastanesinin yerinin TOKİ’ye devredilmemesi için çok mücadele ettik. O dönem Malatyalılar ayaklandı ancak Eski devlet hastanesi yıkıldı.” ifadelerini kullandı.

Ağbaba, “Babanın evladına yapmayacağı iyiliği, AKP, TOKİ’ye yaptı. 2 devlet hastanesini verip 1 devlet hastanesi yaptırdı. Özel hastanelerde katkı payı artınca hergün binlerce hasta tek hastaneye gidiyor. Bırakın tedaviyi içeride yürümek bile imkansız. Şimdi yıkılan yere yeni bir hastane yaptırılmak isteniyor. Ama 3 yıldır hastanenin sadece proje ihalesi gerçekleşti. Hastane ne zaman biter Allah bilir. Üstelik de 460 yataklı hastaneyi yıkıp yerine 200 yataklı hastane yapmakla övünüyorlar. Nüfusu her yıl artan kente yatak sayısı azaltılıp hastane yapmak sadece AKP’li siyasetçilerin aklına gelebilir. Birkaç yıl sonra ‘ keşke daha büyük bir hastane yapsaydık’ diyecekler.Vizyonsuz politikalar yüzünden olan Malatya’ya ve Malatyalılara oluyor” dedi.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Zafer Demir (6 yıl önce)
    Diğer Büyükşehirlere ŞEHİR HASTANELERİ yapılıyor, Sağlığın Başkenti denilen MALATYAMIZA yatak kapasitesi düşük HASTANE projelendiriliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihat (6 yıl önce)
    Doğru söze diyecek birşey yok devletin gücü bir hastane yapmaya yetmiyormu anlamadım 3 yıl oldu halen birşey yok bizim belediye başkanımız sayın Gürkana güvenimiz tam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mamudo (6 yıl önce)
    Malatyanin kaysisi
    0
    0
    Yanıtla
  • FAHRİ NOKAY (6 yıl önce)
    Doğru söze ne denebilirki;
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    Neyine helal olsun be turgut ağızları var konuşuyorlar. SAĞLIĞ I AKP zamanında gördük,ne tez unuttunuz şahane hastane yaptılar.eski devletin yerine yapılmayacaktı sağ olsunlar yinede hastane yapma kararı alındı SAĞLIĞA vermiş oldukları hizmetten dolayı TEŞEKKÜR ederiz.Kılıçdaroğlu dönemini gördük !!!!!!!!Allah bir daha sol a nasip etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Kara (6 yıl önce)
    Eski Devlet hastahanesi yerine yenibir hastahane yapılmasını sayın milletvekillerinden değil çünkü inandırıcı değiller.Biz hastanemizi battalcazi belediye başkanından istiyoruz.onun swözlerine inanıyoruz,ona güveniyoruz.Bu arada Cumuhuriyet Bayramını yürekten kutluyor,Yüce Atatürkü saygıyla anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Malatya nın sahibi yok mu? Nerede bakanı milletvekilleri? Malatya nın hakkını arayacak kimse yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Sagliktan.magdur.olsalar.yinede.akp.oy.verirler
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    Sayın vekilim yıllardır söylüyoruz ama halkı kimse dikkate almıyor ama sayın öznur çalığa dersen malatya sağlıkta devrim yaratı derler ama halk kış koca malatyanin bir devlet hastanesi yok 5 yıldır yıktılar halen temel atacaklar bunun üstüne istanbulda tüp geçit bile yapıldı daha Battalgazi devlet hastanesi yapılacak ilginç olanda 305 bin nüfuslu ilçeye 200 yataklı hastane yapılacak sorna da yetmedi diye yanına ver ha ek bina koyacaklar Yanımızda Elaziga bir bakın kos koca sehir hastanedi yaptilar biz daha 200 yatakli hastane yapamadık
    0
    0
    Yanıtla
  • Şehir hastanesi Malatya'da yapılacaktı. Zira bu hastaneler sadece büyük şehirler için öngörüldü ama Malatya lı yöneticilerin zaafiyeti, Elazğ'lıların hastaneyi almasına sebep oldu. Büyük Şehirlerden sadece Malatya' da yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Helal olsun, Sayın vekilim .
    0
    0
    Yanıtla