SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba; "Valilerimize Hemşehri Gibi Bakarız"

0
Güncellendi - 2016-07-30 03:56:24
Ağbaba;
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte ziyaret etti.

Vali Toprak yaptığı konuşmada; “Ortak noktamız Malatya’nın daha iyi bir noktaya gelmesi, sizinde ilimizin bir milletvekili olarak desteğinizi yanımızda hissedeceğiz, hissediyoruz, ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz. İlimizdeki güzelliklerin devam edebilmesi, buradaki hoş görü ortamının daha iyi noktaya getirilebilmesi, toplumsal mutabakatın daha iyi bir noktada hissedilebilmesi ki geçmişte biraz sıkıntılı günler yaşadık. Burada hem sizin hem de değerli il başkanımızın ciddi katkılarını gördük. Teşekkür ediyorum. Malatya’nın kadim değerlerini daha güzel imkânlarla, güzelliklerle bezeyerek görevimizi, yetki ve sorumluluklarımızı vatandaşlarımıza devletimizin gülen penceresinden daha iyi bir şekilde hisseder hale getirmektir. İlimizin değerli bir milletvekili olarak bu anlamda sizlere de çok teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki katkılarımızı ve katkılarınızı Malatya için ortak bir değerde birleştireceğiz. Tekrar hoş geldiniz diyor teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ağbaba ise ” Bizim, Malatyalıların Valilerimize bakışı hemşeri gibidir, hemşehri gibi bakarız, ilimizde görev yaptıkları dönemlerde ve sonrasında da ilişkilerimiz devam eder, o nedenle Malatya Valimiz, devleti temsil eden, siyasi partilerin ortakça saygı duyduğu devleti temsil eden bir kurumumuzdur. Bu nedenle başta gelir gelmez hemşerimiz oluyorsunuz, Malatyalı olmakta güzel bir şey, Malatya Türkiye’nin en güzel illerinden birisi, Tarımsal anlamda bir marka şehir, siyasetçilerin, devlet adamlarının, sanatçıların, kültür adamlarının, Cumhurbaşkanlarının yoğunlukla yetişmiş olduğu bir şehir. İki Cumhurbaşkanı yetiştirmiş tek şehir o anlamda önemli bir ilimiz.

Siz ilimize zor bir dönemde geldiniz, toplumda yaşayan herkesin, her siyasi görüşün ortakça karşı çıktığı, karşı olduğu, Türkiye Büyük Millet Meclisinde dört partinin net bir şekilde karşı durduğu bir darbe girişimi ile karşılaştınız. Malatya’da bu darbe girişimde Türkiye’deki önemli 3-4 ilden birisi idi. Sizde bu esnada çok başarılı bir görev yaptınız, hiç kimseye, Malatya’ya bu girişimin olumsuzluklarını hissettirmeden çok önemli bir görevi büyük bir başarı ile gerçekleştirdiniz. Bunun özellikle altını çizmek istiyorum. Bu konuda sizi kutluyoruz.

Türkiye bu süreçte çok başarılı bir sınav verdi, Türkiye’deki siyasi partiler çok başarı bir sınav verdi. Türkiye, bütün dünyaya örnek gösterilecek bir Demokrasi mücadelesi vererek anlının akı ile çıkmıştır. Malatya’da da çeşitli problemler yaşanır gibi gösterilse de bütün herkesin ortak çabası ile oda aşıldı. Siyasilerin görevi toplumda gerginlik çıkarmak değil, toplumda uzlaşı yaratmak, hoş görü yaratmak, kendi siyasi görüşünden olmayanlara farklı bakmamaktır, biz onu yerine getirmeye çalışıyoruz.

Türkiye’nin en güzel kentlerinde birinde Valilik görevini İnşallah başarı ile yerine getireceğinizi çok çok iyi biliyoruz, tekrar hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Vali Toprak, Malatyalıların kamu görevlilerine sahip çıktığını, bunu kente gelir gelmez hissettirdiklerini, kucakladıklarını belirterek “Malatya’nın görüntüsünün, misyonunun aslında Türkiye’nin bir görüntüsü olmalı, bu güzellikleri, hoşgörüyü, insanlar arasında değişikliklerde olsa, katmanlar arasında değişikliklerde olsa onu ortak bir güzellikler elde edecek bir noktada uyum var, koordinasyon var, hoş görü var, bunun devamı içinde bizler katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ekonomik değerlerini de arttıracak katkıda bulunmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız