SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba, Yeni MYK'da da Yer Aldı

0
Güncellendi - 2018-08-12 17:28:38
Ağbaba, Yeni MYK'da da Yer Aldı
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK)üyelerini belirledi. 18 olan MYK üye sayısı 19’a çıktı. Genel Sekreter Akif Hamzaçebi yerini korurken, Parti Sözcülüğüne Faik Öztrak getirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni A Takımını belirledi. Genel Sekreter Akif Hamzaçebi yerini korurken, Parti Sözcülüğüne Faik Öztrak getirildi. Parti Sözcülüğünü yürüten Bülent Tezcan başta olmak üzere Tekin Bingöl, Haluk Koç, Öztürk Yılmaz, Çetin Osman Budak yeni MYK’da yer almadı. Yıldırım Kaya,Yunus Emre, Bülent Kuşoğlu, Gökçe Gökçen, Oğuz Kaan Salıcı,

Orhan Sarıbal ise MYK’ya katılan 6 yeni isim oldu.

Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Merkez Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Ar-Ge Bilim Yönetim ve Kültür Platformu Fethi Açıkel, Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Tuncay Özkan, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Onursal Adıgüzel, Dış ilişkiler Ünal Çeviköz, Doğa Hakları Gülizar Biçer Karaca, Eğitim Politikaları Yıldırım Kaya, Ekonomi Politikaları ve Parti sözcüsü Faik Öztrak, Gençlik Politikaları Yunus Emre, Halkla İlişkiler Gamze Akkuş İlgezdi, Hukuk Politikaları Muharrem Erkek, İdari ve Mali İşler Bülent Kuşoğlu, İnsan Hakları Gökçe Gökçen, İşçi Sendikaları Meslek Kuruluşları ve Sivil Toplum Örgütleri Veli Ağbaba, İşveren Sendikaları Kuruluşları Esnaf Odaları ve Sosyal Politikalar Aykut Erdoğdu, Kadın Politikaları Lale Karabıyık, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimleri Oğuz Kaan Salıcı, Tarım Politikaları ve Tarım Örgütleri Orhan Sarıbal, Yerel Yönetim Politikaları Seyit Torun, Genel Sekreter Akif Hamzaçebi.”

AĞBABA SEL BÖLGESİNDE..

Bu arada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği CHP heyeti, sel felaketinin vurduğu Ordu ve ilçelerinde incelemelerde bulunuyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Grup Başkanvekili Özgür, Meclis idare amiri ve Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, PM Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun Kemal Zeybekve  Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’den oluşan CHP Heyeti Ordu’da  incelemelerde bulunuyor.Heyet tarafından Hazırlanan rapor genel başkan Kılıçdaroğlu’na sunulacak, kamuoyu ile paylaşılacak.

Veli Ağbaba, Özgür Özel ve Mustafa Adıgüzel gece boyunca yaptıkları incelemelerin ardından, heyette yer alan diğer milletvekilleri ile birlikte sabah saatlerinde CHP Ordu İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlediler.

“Bütün Ordu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “ Umarız selden kaynaklı maddi-manevi tüm zararlar bir an önce giderilir.Bir daha bu tür bir felaketle karşılaşmayız. Çarpık yapılaşmaya dayalı anlayışın  son bulmasını diliyoruz. Türkiye yıllardır bu anlayışla yönetiliyor.Bundan en fazla zarar gören ise Karadeniz Bölgesi. Dünyada eşi benzeri olmayan bir tabiata sahip Karadeniz Coğrafyasında yıllardan beri çarpık yapılaşma gerçekleştiriliyor. Doğa katlediliyor. Genel Başkan Yardımcımız ve Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel ile İl Örgütümüzle Ordu’da yaşanılan felaketin sonuçlarını, zararların karşılanması ile ilgili süreci yakından takip edeceğiz.Eğer ihtiyaç duyulursa yeni heyetler göndereceğiz. Ordulularla dayanışma içerisinde olacağız. Tüm Ordululara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Hayatını kaybeden yurttaşımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ise “Aşırı yağışlardan kaynaklı sel, heyelan, göçüklerden oluşan bir felaket yaşandı. Ordu ve ilçelerinde incelemelerde bulunmak üzere ağırlıklı olarak bölge milletvekillerinden oluşan bir heyet oluşturduk. Heyetimiz gün bouyunca hasarları yerinde inceleyecek, vatandaşlarla sohbet edecek, vatandaşlarn zararlarının karşılanması için devletin şefkatli elinin Ordu’ya uzanması,borçların  alacaklarının bir an önce ödenmesi için çalışmalar yapacağız. Doğaya karşı yapılan haksızlıklara doğanın bir zaman katlanıp bir süre sonra bunun karşılığını verdiği yönündedir.Deniz kendisinden alınanı geri alır. Dereler kendisinenden alınanı geri alır,fazladan verilenleri püskürtür.Çevre duyarlılığı olmadan yapılan yatırımlar, harfiyatların dere yataklarını doldurması,Karadeniz Otoyolunun pek çok derenin denize ulaşımını kesmesi bu olumsuz görüntüleri ortaya çıkardı. Hayatını kaybeden yurttaşımıza taziye ziyaretinde bulunacağız. Meclisi harekete geçirmek için çalışacağız.Ordu’nun acısı acımızdır, kaybı kaybımızdır. Yaraların sarılması için yapılması gerekenler boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

İha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Eco (5 yıl önce)
    Adamsın
    0
    0
    Yanıtla