SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba'dan AKP'ye FETÖ Çıkışı.. 'Hadi Oradan!.'

0
Güncellendi - 2020-01-17 05:00:05
Ağbaba'dan AKP'ye FETÖ Çıkışı.. 'Hadi Oradan!.'
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM'de yaptığı konuşmada,“FETÖ'nün okulunda okuyan siz, Bank Asya’ya para yatıran siz, Türkçe Olimpiyatları'nda nutuk atan siz, FETÖ'nün iş adamlarının derneklerinde bağıran çağıran, konuşan siz, FETÖ’cü biz öyle mi? Hadi oradan.” dedi. Ağbaba, yakında’ Bu Fetullah Gülen'in annesi 1941'de hamile kaldı, ey İnönü, ey tek parti dönemi, buna niye müdahale etmedin?" derlerse şaşırmayın” ifadelerini kullandı.  Ağbaba, “FETÖ baklavacıda var, börekçide var, topçuda var, popçuda var; nerede yok? Burada. Hodri meydan! Gelin araştıralım.” Şeklinde konuştu.

BİR YALAN NE KADAR BÜYÜKSE NE KADAR ÇOK TEKRARLANIRSA…

Ağbaba, ‘FETÖ CHP’nin eseri’ manşeti atan Yeni Şafak gazetesini göstererek başladığı konuşmasında; "Bir gazetede, daha doğrusu gazete olduğu iddia edilen bir kâğıt parçasında bir manşeti görünce insan hem üzülüyor hem böyle büyük bir  yalan nasıl söylenir diye düşünmeden edemiyor. AKP’nin resmî gazetesi, sürekli okuduğunuz bir gazete, diyor ki: "FETÖ CHP'nin eseri." Biz bu manşetlere alışığız. Peki, bu manşetleri nereden örnek alıyorlar? Siyasette her atılan adımda örnek aldıkları gibi, Hitler'in Propaganda Bakanı Goebbels'ten alıyorlar. Goebbels'in taktiği neydi? "Bir yalan ne kadar büyükse ve ne kadar çok tekrarlanırsa o kadar çok inanan çıkar."  Aslında havuz medyası ve haram medyası uzunca bir süreden beri bu işi yapıyor. Ne diyor manşet: "FETÖ CHP'nin eseri." Bu manşetten sonra AKP sözcüleri ya da AKP Genel Başkanı yarın bununla ilgili, bu manşetle ilgili konuşma yaparsa şaşırmayız.” Dedi.

SİYASİ İRADENİN YÜZÜ NASIL KIZARMIYOR HAYRET EDİYORUM

“Siz daha iyi biliyorsunuzdur. Ama şimdi baktım, Fetullah Gülen 1941 doğumlu” diyerek konuşmasını sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “ Yarın reis çıkar "Bu Fetullah'ın sorumlusu tek parti, CHP, İnönü." diyebilir. Der ki: "Bu Fetullah Gülen'in annesi 1941'de hamile kaldı, ey İnönü, ey tek parti dönemi, buna niye müdahale etmedin?” Der mi der, bu manşeti görünce der. Siz de ‘Ey CHP, ey İnönü, Fetullah Gülen tek parti döneminde anne karnındaydı niye kürtaj yaptırmadınız?’ der misiniz? Dersiniz çünkü… Bu yalanları okuyunca vallahi benim yüzüm kızarıyor, bu manşeti atanların ya da bu manşeti attıran siyasi iradenin yüzü nasıl kızarmıyor hayret ediyorum.” ifadelerini kullandı.

81 İLİN 74'ÜNE  EMNİYET MÜDÜRÜ ATAYAN SİZ, FETÖ’CÜ BİZ.HADİ ORADAN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP milletvekillerine seslenerek;“FETÖ'nün okulunda okuyan siz, Bank Asya’ya para yatıran siz, Türkçe Olimpiyatları'nda nutuk atan siz, FETÖ'nün iş adamlarının derneklerinde bağıran çağıran, konuşan siz -birbirinize dirsek atıyordunuz hangimiz önde gideriz diye- 81 ilin 74'üne Emniyet müdürü atayan siz, Balyoz'da, Ergenekon'da kumpas kuran siz, orduyu çökerten siz, 12 Eylül 2010 referandumunda FETÖ'yle iş birliği yapan, yargıyı FETÖ'ye teslim eden siz, ‘Bitsin bu hasret.’ diyen siz, 17 Aralıktan sonra bir gazeteciyi sulh sağlamak için Pensilvanya'ya gönderen siz, Pensilvanya'da el etek öpen siz, fotoğraf veren siz, FETÖ'cü kim? FETÖ'cü biz! Hadi oradan!” dedi.

AKP’NİN MYK’SI FETULLAH GÜLEN İLE RESİM ÇEKTİRDİ!

Ağbaba konuşmasının sonunda; “Balyoz'da, Ergenekon'da mağdurların avukatı kimdi? Balyoz'da o dönemki Genel Başkanımız Deniz Baykal "Ben bu davaların avukatıyım." dedi. Bu davaların savcısı kimdi? Savcısı da Recep Tayyip Erdoğan'dı. O dönemin gazetelerinde manşetleri hatırlayın. "Son balyoz indi." Diyor Güneş. AK PARTİ'nin Pravdası, resmî gazete Yeni Şafak "Paralel ordu kuruldu." Diyor. Bir başkası "Kumpasın komite kademesi" diyor. Şimdi bu manşetlere bir bakın muhtemelen siz de görünce biraz yüzünüz kızarır. Bu davanın savcısı eksik bu resimlerde. İnsan hayret ediyor. CHP grubunda Pensilvanya’ya Fetullah Gülen'in yanına gidip, başına türban bağlayıp resim çektiren bir kadın milletvekili yok, sizde var; eski Grup Başkan Vekiliniz. Önüne diz çökmüş, türbanı bağlamış, sanki o bir şeyh, orası sanki kutsal bir mekân gibi…AKP'nin MYK'si gidiyor, Pensilvanya'da resim çektiriyor, onlar FETÖ'cü olmuyor, FETÖ'cü biz! Ben size söyleyeyim, bu FETÖ baklavacıda var, börekçide var, topçuda var, popçuda var; nerede yok? Burada. Hodri meydan! Gösterin, araştıralım. Hodri meydan! “ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)
    40 dairelik bir apartmanda 32 tane malum gazetenin abonesi vardı. 15 Temmuz sonrası abone olmayan 8 dairenin sakini " fetöcü " olmakla suçlanıyor. Ülkenin özeti bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Bir şeyleri sırf eleştirmek için çıkıp boş boş konuşuyorsunuz! Darbeden önce Fetoş dini bir cemaat diye gördüğünüz için karşısında duruyordunuz darbeden sonra da çıkarlarınız gereği kanka olmaya başladınız! Sizin neyi savunduğunuz belli değil? Rüzgar ne tarafa eserse sizde o tarafa dönüyorsunuz! Hadi oradan sizi gidi takiyyeciler sizi! Kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)Vaizin Oğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Vaizin Oğlu Trollükten iyi kazanıyormusun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Ülkü KOÇAK isimli kullanıcı yorumuna
    Senin gibi kazanmıyorum çünkü bu bir dava meselesi para meselesi değil! Siz bunu anlayamazsınız bunun için vatan sevdalısı olmanız gerekir birilerinin adamı değil! Buda yeter bana elhamdülillah...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    hiç şüpheniz olması ,kim kimin ne olduğunu biliyor.hemde adı gibi eminler.tabiatımız gereği gücün yanında yer alıyoruz.güç kimde ise o haklıdır.bunun adı menfaat dünyası dünde aynı konular konuşuluyordu.güçler yer değişse yine konu aynı olur.doğrudur fetö nün sorumlusu chp dir.kemal kılınçdaroğlu da kripto lideridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    Feto Bir CİA Kemalistlerin projesidir .Feto en sağlam Kemalist kurum olan ordu içinde 40 yıl ilerlemiş 15 temmuz gecesi TSK de mevcut 360 generalin 186 sı darbeye iştirak etmiş bir albay ancak ortama 30 yılda general olur 2015 baz alırsak 1985 girişli bu generaller o zaman AKP MI Vardı aslında Tayyip Erdoğan kandırıldık diyor ya Kemalistlere kandırıldı ne zaman uyandılar balyozu yiyince kendirlerin deyimle halen tiyatro oyunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Belki; 1941 de feto nun doğmasına niye izin verdiniz deyip chp yi suçlarsınız sözleriniz bir ironi ise de FETO gibi örgütler. CHP zihniyetin din üstünde kurduğu baskı ve yok saymadan dolayı çıkmıştır. CHP insanların dinini yaşama önündeki engelleri artırarak, bu tip cemaatlerin de önünü açarak insanların oralara yönelmesini zulümü ile teşvik etmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    Cemaatleri " Ilımlı İslam" çatısı altında toplayan parti ve örgütlerin İslam coğrafyasını ne hale getirdikleri ortada. Halen baskıdan bahsediyorsunuz. Laf ola beri gele
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Ülkü KOÇAK isimli kullanıcı yorumuna
    Merak ettim trollükten sen ne kadar kazanıyorsun ülkü hanım..?
    0
    0
    Yanıtla
  • şazi (4 yıl önce)
    öznur hanım sana cevabını verir.veli bey öznur hanımada sanada dilin kemiği yok
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Fetönün siyasi ayağının araştırılmasından neden korkuluyor. Fetönün siyasi ayağının ortaya çıkmasından neden bu kadar korkuluyor. Bu örgütün deşifre edilip suçluların cezalandırılması neden istenmiyor. Neden? Neden? Neden? Ne zaman iktidar bu sorulara anlaşılabilir ve doğru bir cevap verecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    fetö yü büyüten emniyeti fetö ye teslim eden Özel yetkili mahkemeler açıp fetö cü savcıları burada görevlendirip zırhlı arabalar veren ne istediniz de vermedik diyen akp dir..CHP yi feto ile yanyana getirmek isteyenler çok komiksiniz..ayrıca HDP ile barış süreci boyunca kolkola yürüyen de akp dir..ne oldu barış süreci??HDP o zaman siyasi parti idi şimdi terör partisi mı oldu??akp konuşunca HDP ile iyi CHP konuşunca kötü mü oluyor?Osman Öcalan ı TRT ye kim çıkardı??CHP mi??hadi onuda CHP ye atın.. İstanbul seçimlerini kazanmak için bölücü başının mektubunu okuttu akp..ama halk getekini yaptı 23 Haziran seçimlerinde..
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Pkk ile yanyana yuruyenler tiyatro izleyenler emanet oy verenler kim peki sayin vekil..mecliste pkkli ile resim cektiren meclise sokan da sensin..once kendi yaptiklarina bakacaksin..genel baskaninin iktidari zayiflatmak icin attigi taklalara bakacaksin avrupada kapi kapi dolasip turkiyeyi sikayet eden imamogluna bakacaksin..selahattin demirtasi masum gostermeye calisan partine bakacaksin sonra kursuye cikip konusacaksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatan sevdalısı (4 yıl önce)Metoo isimli kullanıcı yorumuna
    Ne AKP liyim ne de CHP liyim. Hodri meydan; AKP 'den Fetö hesabı sorulsun CHP 'den de HDP 'nin hesabı sorulsun. "Akp Fetö 'nün önünü açtı ama Chp de Hdp 'nin önünü açtı" diyerek günah çıkaramazsınız, konuyu kapatalım diyemezsiniz Bu ülke ne Chp 'nin ne de Akp 'nin şahsi malı değil. İş sulandırmadan ikisinin de ayrı ayrı hesabı sorulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatan sevdalısı, yorumunuza tamamen katılıyorum. Senin günahın çok, benimki az hesabı bırakılsın artık. Memleketimizin içine ettiler. Al birini vur ötekine
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru bir yorum...
    0
    0
    Yanıtla