SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba'dan Trump'a.. "Delinin, Meczubun biri.."

0
Güncellendi - 2017-12-11 04:00:09
Ağbaba'dan Trump'a..
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, ABD’nin Kudüs kararıyla ilgili, “Delinin biri başkent olarak tanıyor. Delinin biri. Meczubun biri. ABD Başkanı Trump diyor ki Kudüs’ü başkent yapacağız peki nereden böyle bir talep geldi. Sen tek başına böyle bir karar alabilir misin? Bu üç dinin kutsal mekanı” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile birlikte bir takım temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ve CHP’li Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ile parti il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ABD’nin Kudüs kararıyla ilgili Ağbaba, “Hiçbir ihtiyaç yok iken, böyle bir talep yok iken delinin biri başkent olarak tanıyor. Delinin biri. Meczubun biri. ABD Başkanı Trump diyor ki Kudüs’ü başkent yapacağız peki nereden böyle bir talep geldi. Sen tek başına böyle bir karar alabilir misin? Bu üç dinin kutsal mekanı. Bu sadece Müslümanların değil tüm dünyanın meselesidir. Bu dünyanın meselesidir. Bir dünya meselesi olarak ortaya koymak durumundayız. Herkes karşı aklı başındaki İsrailli karşı. Bu nedenle bunun derhal geri çekilmesi gerekiyor. Biz üzerimize düşen olarak diyoruz ki bu konuyu reddediyoruz” dedi.

Ağbaba, öte yandan Malatya Kürecik’te bulunun İsrail kalkanının kapatılması konusunda da hükümete destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Erzurum, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Ağbaba doğru söylüyor. Savaş falan çıkarmadan defolup gitse.
    0
    0
    Yanıtla