SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağca Grupları!

A- A+ PAYLAŞ

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Mehmet Ali Ağca adına çok sayıda sayfa ve grup oluşturuldu.

Cezaevi hayatı sona eren Mehmet Ali Ağca'nın cezaevinde iken, hayranları tarafından kendisi adına çok sayıda sayfa ve grup oluşturulduğu ortaya çıktı.

Mehmet Ali Ağca'nın fotoğraflarının da kullanıldığı sayfa ve gruplar, genelde Ağca lehine yazı ve ifadeler yer alıyor. Ağca'nın işlediği suçlardan dolayı desteklendiği vurgulanan ifadelerde Ağca'nın memleketi Malatya ile ilgili göndermelerde yapılarak, "En akıllımız cumhurbaşkanı oldu, en delimiz papayı vurdu", "Böyle delikanlılar ancak Malatya'dan çıkar", "Malatya'da doğdu, Papa'yı da vurdu, helal olsun sana Mehmet Ali Ağca. Malatyalılar bu sözle övünüyor ama tüm Türkiye'nin övünmesi lazım", sözleri de Facebook'daki sayfalarda yer aldı.

Bazı ifadelerde ise, Ağca'nın papayı vurması desteklenerek, "Papayı vurmak benim de hayalimdi ama bizim zamanımızda ulaşım imkanları kısıtlıydı. Tebrik ediyorum kendisini", "Gel de alman papayı vur reyis.", "İşte derin devlet işte büyük insan, kilit adam Mehmet Ali Ağca abi hayranım sana" şeklindeki düşünceler kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız