SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AGD Divan Toplantısını Yaptı

0
Güncellendi - 2016-01-18 18:53:39
AGD Divan Toplantısını Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi aylık Şube Divanı Toplantısı yaptı.

Battalgazi Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Genel Başkanı Hamdi Sürücü, AGD Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve birçok misafir katıldı.

AGD Malatya Şube Başkanı Tayyar Emre’nin konuşması ile başlayan ve diğer misafirlerin konuşmaları ile devam eden Şube Divan Toplantısı, AGD Malatya İl Yönetim Kurulu Başkanlık Divanı’nın aylık faaliyet raporları ile devam etti. Şuurlu öğretmen ve öğrenci yetiştirmenin önemine vurgu yapan ÖĞ-DER Genel Başkanı Hamdi Sürücü, Malatya’ya yerel eğitim şurasına katılmak üzere geldiğini ve AGD’nin divan toplantısına denk gelmiş olmasının da kendisini sevindirdiğini ifade etti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz ise AGD’nin büyük bir milli görüş teşkilatı olduğuna dikkat çekti.

Son olarak konuşan AGD Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, “Herhangi bir futbolcunun bugüne kadar gördüğü kırmızı kartı, sarı kartı, attığı golleri yaptığı asistleri bilenler ne yazıktır ki dünya üzerinde her 6 saniye de bir kişinin açlıktan öldüğü gerçeğini unutuyorlar” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız