SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AGD'den 'Aile Okulu'

0
Güncellendi - 2018-03-06 02:11:36
AGD'den 'Aile Okulu'
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Aile Okulu’ programı başladı.

Konuyla ilgili bilgi veren AGD Hanımlar Komisyonu yöneticileri şunları söyledi:

‘’Anadolu Gençlik Derneği, evrene, çevreye, insanlara ve kendine karşı sorumluluklarının farkında; tarihine, çağına ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaştırılmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı; bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olan müstesna bir kuruluştur. AGD Aile Okulu, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek; toplumumuzun temel yapıtaşı olan Aile'yi güçlendirmek için tüm Türkiye'de örnek olacak olan bir çalışmaya imza attık.

Bu çalışma Hafta Sonları bayanlara yönelik olup, tıpkı okuldaki gibi seminerler şeklinde dersleri gerçekleştiriyoruz. Alanında uzman kişiler tarafından verilen seminerler; katılımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. Şuana kadar aldığımız tepkiler de olumlu oldu.’’

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız