SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AGD'den Asrı Saadet Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Derneği Malatya şubesi tarafında düzenlenen asrısaadet gecesi Salı akşamı Atatürk kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Konuşmacı olarak Zeytinburnu emekli müftüsü Abdullah Cihangir, Anadolu Gençlik Derneği şube Başkanı Tayyar Emre, Saadet Partisi İl Başkan yardımcısı Mustafa Canbay, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı, Ramazan Acar Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın ve birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcisinin katıldığı geceye Güney Afrika’dan katılan Dünya Kuranı Kerim Okuma Birincisi Meşhur Kari Abdurrahman Sadiyen Kur’an okurken, semazenler de sema gösterisi yaptılar.

Gecenin açılış konuşmasını Anadolu Gençlik Derneği Malatya şube Başkanı Tayyar Emre yaptı. Emre, “Sahabe efendilerimizden Enes bin Malikin rivayet ettiğine göre Peygamber efendimiz S.A.V ‘Kişi Sevdiği İle Beraberdir’ buyurmuşlardır. İşte bugün burada Malatyamızın bu en büyük salonunu böyle coşkulu bir insan seli halinde doldurarak bizler şunu diyoruz, Ya Reslulallah biz seni çok seviyoruz. Sana layık bir ümmet olamasak da seni çok seviyoruz. Dünyada ve ahrette seninle beraber olmak istiyoruz. Bizi şefaatinden mahrum bırakma ya Resulallah.

İnsanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biri olan kutlu doğum, milletimizin büyük teveccühü ile nerdeyse bir ayı aşkın bir süre zarfında, yüzlerce sivil toplum organizasyonunun öncülüğünde çok çeşitli programlarla idrak edilmektedir. Tüm dünyada efendimize ve asr-ı saadete olan özlemi göstermesi açısından bu etkinlikler bizi ziyadesi ile memnun etmektedir.

Ancak, kimi çevreler tarafından maksatlı olarak koparılan “ ülke hızla dindarlaşıyor” yaygarasını bir kenara bırakacak olursak. Özellikle son dönemlerde giderek artan ahlaki ve manevi yozlaştırma çabaları ve bunların sonucu olarak meydana gelen hadiseler bizleri son derece üzmektedir.

Söz konusu manevi tahribat çalışmaları sonucu,
Manevi eğitimden uzak, parçalanmış aile yapısı içerisinde yetişen gençler öz annelerini canavarca hislerle öldürmekte, Efendimiz A.S ayaklarımın altındadır diyerek kaldırdığı kan davaları yüzünden acımasızca katliamlar yapılmaktadır.

İnsanımızın can, mal ve namus emniyeti Ciddi bir şekilde tehlikeye girmiştir.

Din magazin programlarının reyting malzemesi yapılmakta, bir oyun ve eğlence haline getirilmektedir.

İslam inancının ve ibadetlerin özü bir kenara bırakılarak şekilci, ruhsuz bir dindarlık anlayışı oturtulmak istenmektedir.

Diğer yandan, Milletimiz iç ve dış kaynaklı oyunlarla, bazı küresel projelere hizmet edecek şekilde biri birine düşürülmek sureti ile, milli birlik ve berberliğimiz ortadan kaldırılmak istenmektedir.

İşte bütün bu yozlaşmaya karşı çözüm Efendimiz A.S in güzel ahlakıdır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız