SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AGD'den İsrail Protestosu

0
Güncellendi - 2016-07-16 06:27:12
AGD'den İsrail Protestosu
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Malatya Şubesi üyeleri, İsrail Milletvekili’nin İstanbul’a gelmesini protesto etti.

Yeni Camide cuma namazı çıkışı yapılan basın açıklamasıyla AGD’li gençler Türkiye’nin yeniden İsrail ile masaya oturacağını belirterek bu durumu protesto etti. AGD Malatya Şube Başkanı Tayyar Emre, bugün Kudüs ve Filistin’nin İsrail’in işgali altında olduğunu belirterek, “Emperyalizmin hesabına çalışan tüm yayın organları ve merkezler Müslümanlardan bu işgali unutmalarını istemektedirler. Bizden Filistin ve Kudüs davamızdan vazgeçmemizi istemektedirler. Bizden Mescidi-i Aksa'ya kandillerinde yakılmak üzere zeytinyağı göndermemizden vazgeçmemiz istemektedirler. Bizden ilk kıblemize sahip çıkmaktan vazgeçmemizi istemektedirler. Bizden Batı Şeria'da ve Gazze'de İsrail namlularının ucunda yaşayan Filistinli kardeşlerimizden vazgeçmemizi istemektedirler. Ve bizden İsrail’in Mavi Marmara saldırısını, 9 şehidimizi ve İsrail'in şehit ettiği on binlerce Müslüman’ı unutmamızı istemektedirler” ifadelerini kullandı.

İsrail'in Siyonist Birlik Partisi Milletvekili Ksenia Svetlova’ın İstanbul'a geleceğini ve 26 Haziran Pazar günü de İsrail Başbakanının özel temsilcisi Joseph Ciechonover ile masaya oturulacağını ifade eden Emre, “Biz soruyoruz bu ziyaret Mavi Marmara şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaz mı? Soruyoruz bu Filistinli Müslümanların ve tüm İslam coğrafyasının kalbinde bir yara açmaz mı? Biz Müslüman’ız, bir kardeşler topluluğuyuz ve üzerimize düşen uyarı vazifesini yapıyoruz” dedi.

İslam coğrafyasındaki kardeş kavgasını Siyonizm’in körüklediğini belirten Emre, “Ankara bu coğrafyada barışın tesisi için elbette Şamil'e Bağdat ile Tahran ile Kahire ile Beyrut ile bir masa etrafında oturup anlaşmalıdır. Ancak birbirleriyle komşu her Müslüman ülkeyi birbirine düşüren İsrail ile anlaşılacak bir husus yoktur. Bu milletin ne vicdanı, ne inancı, ne de kimliği böyle bir anlaşmayı kabul edemez huzur ve barışı getirecek kadınları İsrail ile bir bir ve beraber olmak da değil İslam ülkeleri verilen diğer ülkelerle birlikte olması da görüyoruz” diye konuştu.

AGD'li gençlerin basın açıklamasına Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile ilçe başkanları da destek verdi.

iha

AGD'Lİ GENÇLER İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yasin (7 yıl önce)
    Van münit, van münit... Ner de o eski günler... Bu parelelciler bizi israilli kardeşlerimizle düşman ettiler düşman...
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    GÖSTERMELİK İNANMAYIN KÜÇÜK ÇAPLI BU TÜR İTİRAZLAR BİLİNÇLİ YAPILAN HAREKETLERDİR.
    0
    0
    Yanıtla