SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AGD'den Nizami İçin Gıyabi Namaz

0
Güncellendi - 2016-05-13 16:45:35
AGD'den Nizami İçin Gıyabi Namaz
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da şehitler ve idam edilen Bangladeş Cemaat-i İslami lideri Motiur Rahman Nizami için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yeni Camii’de kılınan Cuma Namazı sonrasında Anadolu Gençlik Derneği’nin organizasyonu ile Soykan Parkı’nda basın açıklaması yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Tayyar Emre, Bangladeş’te Cemaat-i İslami Partisi Genel Başkanlarından Motiur Rahman Nizami’nin idam edilmesinin  hukuk dışı bir karar olduğu açıktır.  Bangladeş halkı ve Cemaat-i İslami mensuplarına yönelik baskı, yıldırma ve sindirip yok etme politikaları Bangladeş’e barış getirmeyecektir.  Hiçbir şiddet olayına başvurmadan Müslümanca tavır sergileyen Cemaat-i  İslami bu süreçte barış ve adaletten yana  gösterdi duruşu ile Bangladeş’te huzur ortamını sağlamaya çalışmıştır” dedi.

Emre, Hakkari’de 8 askerin şehit olması ile ilgili olarak da, tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, “Milletimizin başı sağ olsun. Milletimizi güçsüz düşüren, bir birine düşüren bu terör belasından Cenab-i Hak bu milleti biran önce kurtarsın İnşallah.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Soykan Parkı’nda Gıyabi Cenaze Namazı kılındı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b4

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MALATYALI (7 yıl önce)
    İŞTE BU TAM DA DİN İSTİSMARIDIR , ARKADA GÜZELİM CAMİİ VAR SİZ ÇIKMIŞ YOLUN ORTASINDA NAMAZ KILYORSUNUZ , DİNİ KENDİ EMELLERİNİZE ALET EDİP İBADETİ GÖSTERİYE ÇEVİRİYORSUNUZ, YAZIK SİZİN KILDIĞINIZ NAMAZLARA VE TUTTUĞUNUZ ORUÇLARA ... Maun Suresinde geçen: "yazıklar olsun şöyle namaz kılanlara ki, kıldıkları namazdan gafildirler (sehiv yaparlar).
    0
    0
    Yanıtla