SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağından Esintiler" Konseri

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:08:28
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Ağın Derneği, "Ağından Ezgiler" adı altında konser düzenleyecek. 
 
 
Malatya Kongre Salonundaki konsere Kültür Bakanlığından gerekli izin alınarak, Diyarbakır Kültür Sanat Halk Müziği sanatçılarının katılacağı belirtildi. Gazeteciler Cemiyeti'nde bir toplantı yapan Malatya Ağın Derneği Başkanı Yusuf Sümer Yalçın ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Tahsin Aktaş ve Nurullah Güler, düzenleyecekleri etkinlik hakkında bilgi verdi. Kongre ve Kültür Merkezi'nde 7 Nisan'da saat 20.00'de "Ağından Esintiler" adı altında konser vereceklerini belirten Dernek Başkanı Sümer Yalçın" Konserimiz için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gerekli izin alınarak , Diyarbakır Devlet sanatçıları ,yine hemşerimiz şef Tanju Demirkol nezaretinde güzel bir konser verecekler" dedi. Yalçın,"Tüm Malatya ve Elazığlı hemşehrilerimiz konserimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız